Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Eléggé visszahuzodó tipus,keveset beszél,néha érdeklödik felölem aztán megy darabig megint semmi beszélgetés. Egy ilyen fiu figyelmét mivel tudnám felkelteni esetleg mit kérdezhetek töle??Valami ötlet?2012. máj. 16. 18:24
1/4 anonim válasza:
Ha nem hív el sehova hívd el te ! Beszéljetek sokat hozd fel hogy jó fej.XD
Ebből minden fiúnak leesik hogy bejön neked.
2/4 anonim válasza:
Beszélgess vele,derítsd ki mitől lett ilyen...Ha rossz kedve van légy mellette...Ha valaki bántsa állj ki érte...És ha ezt ő is fogja látni felkelted az érdeklődését...Ha nem válik be jönnek a miniszoknyák comb villantás és a mély dekoltázs:)
3/4 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy még nem sokat beszélgettünk de mikor kellett segitség ö segitett nekem aztán utána mindig kérdezösködött hogy dolgozom e meg ilyenek. Kicsit elkezdett érdekelni de nem tudom mit kérdezzek töle mondjuk nem sokat tudok rola nem tudom hogy szolitsam meg vagyis hogy milyen ürüggyel:S Jah miniszoknyára gondoltam én is már :D
2012. máj. 16. 18:33
4/4 anonim válasza:
Az nálam is bevált:))Ha sulis vagy és idősebb nálad mindig jó ürügy a házi én legalábbis eleinte azt csináltam:PUtánna kihivtam persze miniszoknya és mély dekoltázs volt és azután egyre többet beszélünk:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!