Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a kijelölt személy fb-n. Bejelöltem. Szeretnék vele járni, vagy találkozni, de nem tudom, hogy ezt hogyan érjem el. Mit írjak neki, valami tanács? Hogyan hívjam fel nála magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 12:02
2/7 A kérdező kommentje:
nem..tetszik, és megszeretném ismerni.
2012. júl. 10. 12:18
3/7 anonim válasza:
Csak úgy a kép alapján? Hát nem is tudom... én például soha nem jelölök vissza senkit, akit nem ismerek.
4/7 A kérdező kommentje:
igen, csak úgy a kép alapján...de nincs ötleted, hogy hogyan hívjam fel nála magamra a figyelmet?
2012. júl. 10. 12:22
5/7 anonim válasza:
Akkor ne bejelöld, hanem üzenetet küldj neki!
6/7 anonim válasza:
Azért a kép meg a valósaág közt van különbség..és attól hogy tetszik kinézetre,lehet,hogy bunkó vagy sötét
7/7 anonim válasza:
Nálam tuti nem lenne esélye senkinek, ha csak úgy írna facebook-on, még ha ő lenne a világ leghelyesebb férfija, akkor se...
Szóval ez nem feltétlen jó ötlet, már csak azért se, mert lehet,hogy a profilod meg képeid alapján rosszabbnak lát majd, mint amilyen vagy a valóságban, miközben ha személyesen látna, lehet, hogy egyből megtetszene neki a személyiséged, kisugárzásod...stb
Csináld azt, hogy derítsd ki, hova jár szívesen szórakozni, sportolni, akármi, aztán ott keresd meg személyesen. Valamilyen közös ismerősötök csak van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!