Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Van egy lány, akivel pár hónapja ismertük meg egymást. Nagyon tetszik, de nem tudom, lépjek-e az ügy érdekében. Szoktunk találkozni is, chatelni is, és nagyon vegyes jeleket kapok tőle. Amikor neten beszélgetünk, akkor többnyire negatív, és úgy tűnik, hogy nem érdeklem, de lehet, hogy csak elege van abból, hogy udvarolok neki, de nem lépek egyértelműen(nem támadom le). Személyesen a pozitív megnyilvánulás a jellemzőbb, sőt...
(Ha valaki kíváncsi, hogy mire értettem a pontpontpont-ot, írjon, és megírom neki, de nem akarom úgy leírni, hogy visszakereshető legyen harmadik személynek is...)
Most mással randizik, és nem tudom, hogy mit tegyek... És tudom, hogy nagyon súlyos, hogy gyakorikerdesek.hu-ra kiírom, de több szem többet lát.
Előre is köszönöm! :)
A pontpontpontot akkor írom csak, ha privátban írsz.
Köszönöm a válaszokat!
És ő 21, én meg 19.
Mit kellene csinálnod?
-szilvás buktát.
Mit kellene tennem?
-Csinálj szilvás buktát.
Remélem érzékeled a különbséget a kérdésfeltevés és a válaszadás között most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!