Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel pár hónapja ismertük meg egymást. Nagyon tetszik, de nem tudom, lépjek-e az ügy érdekében. Szoktunk találkozni is, chatelni is, és nagyon vegyes jeleket kapok tőle. Amikor neten beszélgetünk, akkor többnyire negatív, és úgy tűnik, hogy nem érdeklem, de lehet, hogy csak elege van abból, hogy udvarolok neki, de nem lépek egyértelműen(nem támadom le). Személyesen a pozitív megnyilvánulás a jellemzőbb, sőt...

(Ha valaki kíváncsi, hogy mire értettem a pontpontpont-ot, írjon, és megírom neki, de nem akarom úgy leírni, hogy visszakereshető legyen harmadik személynek is...)

Most mással randizik, és nem tudom, hogy mit tegyek... És tudom, hogy nagyon súlyos, hogy gyakorikerdesek.hu-ra kiírom, de több szem többet lát.

Előre is köszönöm! :)

2012. máj. 29. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a pontpontpont? :)
2012. máj. 29. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj felé egyértelműen, és majd akkor a lány is levágja, hogy mi a szitu :)
2012. máj. 29. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Na úgy mégis mit kellene? Bepróbálkozni nála.
2012. máj. 29. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
A nők nem szeretik, ha töketlen egy pasi...Ne nyomulj (ne hívogasd állandóan), de azért látszódjon, hogy akarod őt. Finoman, érintésekből, akár ha úgy elbeszélgettek és arra terelődik a téma konkrétan is megmondhatod neki, hogy többet szeretnél. Hány évesek vagytok?
2012. máj. 29. 22:10
 5/10 A kérdező kommentje:

A pontpontpontot akkor írom csak, ha privátban írsz.

Köszönöm a válaszokat!

És ő 21, én meg 19.

2012. máj. 29. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
csinálj szilvásbuktát!
2012. máj. 29. 23:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mit kellene csinálnom, hanem hogy mit kellene tennem. Úgyhogy inkább egy olyan válasz állná meg a helyét, hogy oda kellene tennem a levest főni, vagy valami. Gondolkodj, ember! :) De azért köszi, hogy vetted a fáradságot a fárasztásomra. :)
2012. máj. 30. 00:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Mit kellene csinálnod?

-szilvás buktát.

Mit kellene tennem?

-Csinálj szilvás buktát.

Remélem érzékeled a különbséget a kérdésfeltevés és a válaszadás között most már.

2012. máj. 30. 00:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Így valóban fényévekkel jobb! Igazad volt. :)
2012. máj. 30. 00:55
 10/10 anonim ***** válasza:
alap
2012. máj. 30. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!