Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy magabiztosabb legyek, a fellépésem, kommunikációm?
Figyelt kérdés
Mert pl-ul ha olyan lány van a közelemben akit magamnál szebbnek tartok, nőiesebbnek(hozzáteszem én is az vagyok, sportosan nőies valamikor)
vagy alacsonyabbnak és szépnek( én 167 vagyok), vagy a hangja kényesebb
akkor nem érzem a nőiességem..értitek? emiatt nincs sok barinőm
(csak pasikhoz vonzódok)
23 l
2012. ápr. 25. 20:02
1/4 anonim válasza:
Eloszor is neked a legnagyobb problemad, hogy nem tudod magadat elfogadni olyannak amilyen vagy, mert ha eltudnad akkor nem szenvednel onbizalom hianyban ha egy sexy, szupermodell, bombazo csaj van melletted. En fiu vagyok 22 eves es nem aza tipikus sarmos, izmos, hu de ferfias srac, viszont vannak dolgok amikre buszke vagyok s e miatt jo az onbizalmam. Javaslom te is talalj magadban valami fantasztikus dolgot amire buszke lehetsz s ha olyan helyzetbe vagy megint akkor csak arra gondolj, hogy lehet, hogy a mellettem levo csaj sexibb de en valamiben sokkal jobb vagyok nala... azt mar te kell tudd, hogy miben vagy jo.
2/4 A kérdező kommentje:
hát igen az önbizalmammal van a gond, pedig tudom hogy tetszem az ellenkező nemnek, és csinos vagyok..de ha női szemmel egy csinos lány van a közelemben akkor mégsem érzem magam annyira nőiesnek..lehet túl kritikus vagyok magammal
köszi a választ
2012. ápr. 25. 20:14
4/4 A kérdező kommentje:
az is meglehet! :)
2012. ápr. 25. 20:51
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!