Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár tanács a kezdeményezéshez?
Figyelt kérdés
Szóval addig nagyon jól megy, hogy érdeklődést keltsek egy lányban, mert állítólag elég jó fej vagyok, és látszik, hogy kapóak lennének bármire. Ezután vagyok bajban. Mikor kell megérinteni, és hogyan? Vállsimogatás, csók mikor, és kb. hogyan érdemes előrukkolni ilyenekkel? (Ez most olyan bénán hangzik...még jó, hogy anonym az oldal. :D)2012. máj. 21. 22:25
2/7 anonim válasza:
bakker, a jelek viszont engem is érdekelnének. :D
3/7 A kérdező kommentje:
A jelek azt mutatják, hogy megtehetem, csak azt nem tudom, hogy mit. :D
2012. máj. 21. 22:38
4/7 anonim válasza:
Igen mindenki azt mondja, hogy vedd a jeleket. ha érzed, hogy nagyon egymásra vagytok hangolódva, a lány is laza meg te is, akkor megérintheted, de először mindenképp deréktól felfelé, ha úriember akarsz lenni. a seggét vagy a mellét csak úgy poénból fogdosni meg gyerekes (kivéve discóban, ott 25x gyorsabban pörögnek az események :D) lényeg hogy jó ha te érinted meg először, ezen nem sok mindent lehet elrontani. viszont a csók már más, ott nagyon jól kell időzíteni és könnyen el lehet szúrni. ha már gyakran megérintitek egymást, mélyen egymás szemébe néztek, valamennyire együtt mozog a testetek, ugyanolyan hangulatban vagytok, akkor jött el az idő. érezni fogod a megfelelő pillanatot. jegyezd meg, hogy semmiképpen ne kérj engedélyt, ne kérdezd meg hogy megcsókolhatod-e. az óvatos szájrapuszit pedig hagyd meg a nagymamának
5/7 anonim válasza:
Nem kell szentírásnak venni, de hasznos kiindulópont lehet:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/7 anonim válasza:
próbáld a kezét megfogni, sztem az a legnehezebb, de nem érdemes nagyon elhúzni, a kisujjaddal finoman manipulálj :D Esetleg kiállításon picit érintsd meg a vállát és ha "beenged az aurájába" akkor ok. Csóknak van realitása 2-dik 3-dik randin pl a végén...
7/7 anonim válasza:
Pont egy ilyen kérdést szerettem volna feltenni ma GYK-ra, mint amit te most feltettél. Holnap randizni fogok egy velem egykorú lánnyal, és eddig fészbukon beszélgettünk, ahol azt írta, hogy szívesen megismerkedne velem, mert úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Na már most, én elterveztem, hogy megpróbálok hozzáérni, ha lehetséges, ezáltal is azt sugározni felé, hogy megbízzon bennem, lazuljon el. Sétálásnál megfogni a kezét és, ha úgy adódik akkor megcsókolni. Nem szeretnék kivárni nála, mert most úgyis sűrű időszak van, hála a vizsgaidőszaknak, és amúgyse lakunk egy városban.
Érdeklődve várom, hogy mennyire fogja bevállalni a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!