Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy ez valami más, hogy én nem csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nekem és tudni vélem, hogy ez fordítva is így van. Viszonylag nagy nőfaló hírében áll (konkrétan a "dugógép" kifejezéssel illették), viszont arról nem tudok, hogy barátnője lett volna. A lényeg, hogy állítólag nem mer nekem írni, ugyanis tart attól, hogy visszautasítom, vagy valami hasonló. Most akkor mi lehet ez az egész? Többet szeretne tőlem, mint egy szimpla szex, vagy csak én képzelek bele ilyeneket?

2012. júl. 29. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem naiv vagy. A szex visszautasításától is félhet valaki. Majd úgy is kiderül, de ilyenekbe sose bízz meg.
2012. júl. 29. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Amíg nem beszélsz/találkozol vele, addig nem lehet eldönteni, hogy mit akar. Írj rá, légy határozott, add meg a jelet, aztán az első adandó alkalommal építsd le, hogy ha csak szex kell neki, akkor kívül tágasabb.

24/N

2012. júl. 29. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

elöször elhiteti veled hogy Te más vagy, nemakar kihasználni, de ha megkapja tőled azt amit akart, akkor dobni fog, és kész!

amugy hány éves vagy? És ő?

2012. júl. 29. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 24. Lehetséges, hogy igazatok van, megfogadom a tanácsokat.
2012. júl. 29. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Dugógép... ez bizbaszolja a fantáziád, mert neked is hiányzik... Adj esélyt egy kisnyuszinak, sokkal de sokkal jobban fogsz járni vele!!!
2012. júl. 29. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

"dugógép" +"tart attól, hogy visszautasítom"

Valami itten nagyon nem kerek. Ez a kettő általában nem szokott együtt járni, szal tényleg elég zavaros, és kielemezhetetlen a dolog. Váltottatok már vele legalább egy mondatot, vagy csak az ismerősök elmondásaiból, és másodkézből vett infókra hagyatkozva szervezett vakrandiról van szó? Mert ez esetben tényleg lutri lesz a kimenetele az ügynek.

Viszont rá se ránts! Ha azt tapasztalnád, hogy az első randitok 2. percében az ágya felé vonszol, akkor még talán a lefekvés előtti utolsó pillanatban sincs késő, hogy szóba álljatok egymással, és megtudjál valamit is tőle!

2012. júl. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!