Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tudom hogy egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom hogy egy férfinek elsősorban szexre kellek, akkor megalázó, ha igent mondok?

Figyelt kérdés
Én szeretem őt nagyon.Ő nem szerelmes belém de kiván.Nagyon szeretnék vele együtt lenni úgy,mégha nem is szerelmes,nekem csodálatos élmény lenne. Tudom. Elhajtottam mert megbántott, mikor megmondta hogy mi a helyzet.Viszont megbántam,azóta folyton csak sírok .Vissza lehet ezt csinálni valahogy? Tudom hülye vagyok,de vele akarok lenni...
2009. júl. 5. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem megalázó, de nagyot fogsz csalódni és sokáig fog fájni a szex után. Mivel még nehezebben fogod elfelejteni...Tapasztalatból mondom, bár anno én is belementem és nagyon szép volt. Nekem ő volt az első és én is neki. Csak hát...nem volt szerelmes belém.

L, 18

2009. júl. 5. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Hány éves vagy? Szerintem egyszer élünk, nem gáz, ha kivánod, magától nem fog elmúlni. Csak ne legyél nagyon érzelmes, ha megmondta legalább nem áltat. Viszont, ha jó, folytatódni fog, aztán még átmehet szerelembe is. Nekem is volt ilyen kapcsim, nem lett szerelem, viszont nem bántam meg, sőt vele volt a legjobb az ágyban.
2009. júl. 5. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez neked csodálatos élmény lenne?Én nem így gondolom,és lehet megbánod..majd jön egy nagy szerelem,aki ugyanúgy szeret majd téged,ahogy te őt,és sajnálni fogod,h nem vele volt az első.És ha vk olyannal lesz az első,aki szeret téged,akk figyelmesebb lesz,és nem csak a szenvedély,és a szex iránti vágy fogja hajtani.És szerinted mi lesz,ha megtörtént?Utána milyen kapcsolatotok lesz?Szerintem jól gondold át!
2009. júl. 5. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Én a helyedben belemennék!Nem megalázó.
2009. júl. 5. 18:15
 5/13 A kérdező kommentje:
28 vagyok. nem ez lesz az első,voltak már kapcsolataim. De soha senkivel nem volt ilyen jó még a csók sem! Nem hittem hogy van ilyen...és hiába küzdök ellene,megpróbálom elfelejteni,nem megy...szeretnék szeretkezni Vele,de nem tudom,hogy mondjam meg Neki. Mikor én hajtottam el...ő azt hitte,komoly kapcsit akarok,és azt mondta szerinte is legyen vége.másfél hónapig tartott és sohan nem voltam ilyen boldog mint ezalatt...:((( És ha legalább párszor együtt lennénk,utána nyugodtabb szivvel engedném el Őt,mint így,hogy be sem teljesült....nagyon sokat vártam már Rá.És mikor összejöt volna,elcsesztem...nem bocsájtom meg magamnak
2009. júl. 5. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Az exem már nem szeret, de néha kíván és olyankor eljön hozzám, együtt vagyunk. Én szeretem őt nagyon, és bár rossz, hogy utána elmegy, de élvezem amíg együtt vagyunk, olyankor nem gondolok arra, hogy csak arra kellek neki. Csodálatos vele így is. Szerintem ha szeretnéd tedd. De utána kicsit rossz lesz, ezt tudnod kell.
2009. júl. 5. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam, 1 évvel ezelőtt.

A pasi rám sem nézett, csak kívánt, én meg fülig szerelmes voltam belé, már több mint 1éve.

Aztán megtörtént, nem tudtam nem-et mondani.

Azután eltelt pár hét, ismét megtörtént, belémszeretett (amit SOHA nem gondoltam volna róla!!!!!!!!!!) és azóta együtt vagyunk, közel 1éve. :)

Sok sikert Neked!!!

18L :)

2009. júl. 5. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Mintha a saját sztorimat olvasnám.

Én belementem a játékba,lefeküdtem vele,úgymond kötöttségek nélkül.Azt hittem jobb lesz,mert nagyon szerettem volna vele lenni,de nem.Sokkal rosszabb lett.

Szenvedtem tőle,ha nem volt velem,és az együttlét után is még reménykedtem,hátha meggondolja magát ezek után...hát nem.Aztán lett barátnője,féltékeny voltam stb.

Hidd el,csak jobban fog fájni,és ebből csak vesztesen lehet kikerülni.

2009. júl. 5. 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:
...23/l voltam
2009. júl. 5. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Habár látom van akinek összejött...gratula.

Te ismered magad,te tudod mennyit veszíthetsz ill. nyerhetsz.

Nehéz ügy az biztos...

2009. júl. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!