Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom hogy egy férfinek elsősorban szexre kellek, akkor megalázó, ha igent mondok?
Figyelt kérdés
Én szeretem őt nagyon.Ő nem szerelmes belém de kiván.Nagyon szeretnék vele együtt lenni úgy,mégha nem is szerelmes,nekem csodálatos élmény lenne. Tudom. Elhajtottam mert megbántott, mikor megmondta hogy mi a helyzet.Viszont megbántam,azóta folyton csak sírok .Vissza lehet ezt csinálni valahogy? Tudom hülye vagyok,de vele akarok lenni...2009. júl. 5. 18:07
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha nem szerelmes beléd nem is lehet igazán jó a szex köztetek,hisz nincs meg az az erős kapocs :S Én nem élvezném az tuti,ha tudom közben h engem nem szeret :S
12/13 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy szenvedni fogsz, sokat, ha elcsábulsz és néha lefekszel vele. Az a kis idő amit vele töltesz kimondhatatlanul jó és szép, de ahogy elhagyod az ágyát, jönnek a szürke hétköznapok, és te szenvedsz, mert nem vagy vele, ő éli tovább az életét mintha nem történt volna semmi sem, aztán, eltelik egy kis idő, eszébe jut, hogy régen szexelt, ő fel hív, te ugrassz, pár órára megint szép lesz minden, aztán kezdődik előröl a pokol számodra. Ezt csináltam 3 évig, mert szerelmes voltam, Ő nem. De kellettem neki, arra. Csak abba gondolj bele, hogy nem te leszel az egyetlen számára. De neked ő lesz az egyetlen, mert amíg ebben a "kapcsolatban" vagytok, te rá sem fogsz nézni másra, és nem kizárt hogy elmész a mellett az ember mellett, aki igazán tudna szeretni Téged, és Te is őt. Hagyd ki és felejtsd el, ha nem akarsz szenvedni.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyosak vagytok! :) Hát,most még várok vele,hidegre teszem kicsit a dolgot,elmegyek nyaralni.Remélem elmúlik magától. Ha nem ,akkor ősztől megkeresem és beszélek vele.
2009. júl. 6. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!