Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú akkor miért nem kap esélyt az ismerkedésre? Miért csak a külső alapján ítélitek meg a fiúkat?
már megint a külső...
Miért nem lehet megérteni és felfogni, hogy nem látunk a másik fejébe??
Meglátunk egy lányt vagy egy pasit, mit látsz? a külsőt...(persze lehet h vanna szuperemberek akik belelátnak a másik fejébe..de erősen kétlem) :)
Szóval??
- meglátod --> megtetszik vagy nem --> ha megtetszik, akkor elgondolkodsz azon h vajon ő milyen ember is lehet, és feltételezel róla pár dolgot a külseje alapján---> majd ha összejön a dolog leül veled és elkezdtek beszélgetni --> és ilyenkor kezded megismerni h milyen lehet belül.
És ez nálam, a nőknél és mindenkivel így van.
1 kivétel van az a netes ismerkedés , abban az esetben ha nem látsz képet csak jóval később.
Sok lánynak csúnya pasija van? Érdekes, én még egyet se láttam, legfeljebb ha gazdag a pasi.
Amúgy meg a két oldalt nem érdemes összehasonlítani, mert tipikusan a fiúk szoktak a lányoknál kezdeményezni. Ha viszont fordítva lenne, én nem küldenék el egy csúnya lányt se, hanem adnék neki esélyt, h a belső tulajdonságaival megfogjon. Ez a különbség a két nem között, minket a belső is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!