Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vagytok ilyen válogatósak, felszínesek?
Most itt főleg a 14-18 éves korosztályra célzok, bár a huszonévesek sem jobbak. Nem arról van szó, hogy ronda lennék, mert igen is sok lánynak bejöttem már, de mégis azt tapasztalom, hogy csak azokkal alakult ki valami több, akiknek bejöttem már az elejétől kezdve külsőre is.
Bár igazából azok, akiknek nem jöttem be külsőre többnyire egyből lekoptattak.
MOst mégis mit várnak ezek a lányok? MÉg, hogy ők nézik kevésbé a külsőt?!
Szerintem sokkal több fiút tudnék mondani, aki elnézi, hogy a barátnője nem egy szépség külsőre, de jellemre annyira megszerette,hogy vele van jó ideje már. A lányok meg bunkóznak, flegmáznak és játsszák az elérhetetlen királylányt. Tisztelet a kivételnek, aki egyre kevesebb van.
Nem egy kifejezetten szépfiú típus kell, viszont pozitív dolog ha magas, normál testalkatú, vonzódom hozzá, rövid hajú, nagyon szép hófehér bőre van és természetesen szőrtelen mellkasú.
Lelkileg annyit várok el, hogy mélyérzésű legyen, lelkiismeretes, érdekelje a lelkem, a gondolataim. Ha valamit máshogy gondolunk akkor ne próbáljon mindenáron meggyőzni. Ne legyenek hülye tévképzeletei, legyen önbizalma, jó dolog ha pozitívan gondolkodik. Egyszerre legyünk barátok és szerelmesek is. Emberként és nőként is értékeljen. Az sem árt ha viszont szeret. ;D
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!