Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is rájött már erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rájött már erre, nálatok is így van ez, ha lányokkal ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy nem érdemes az ismerkedés elején kedvesnek lenni, inkább pimasznak, szemtelennek, kötekedősnek és kicsit távolságtartónak annál inkább nyerőbb lenni, így alányok jobban is tapadnak rám valamiért, mint az udvarisa, kedves, komoly ismerkedős stílusra.

A szexuális célzások sem rosszak, ha már az elején megvannak, de nem úgy, ahogy sokan gondolják, nem jössz dugni, kő kóla stílusra gondolok, hanem a vicces célzásokra, például félreérthetően fogalmazva, ha éppp lefekvésről van szó stb.

2012. júl. 29. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Neked újdonság az, h a lányok hazudnak? :) Egyrészt magukat sem ismerik, másrészt képtelenek az őszinteségre.
2012. júl. 29. 09:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Mi nem hazudunk, nincs értelme. Ez egy anonim oldal. Lehet hogy te csináltál valamit rosszul.

De amúgy félig igazad van. Van benne igazság. Nekem mind a kettô bejönne csak a komoly/kedves/udvarias verzió jobban. Ha tetszik a srác, akkor meg majdnem mindegy. Örülök, hogy randizhatok vele. (:

#7/10 vagyok

2012. júl. 29. 09:52
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom milyen körökben mozogsz,de az tuti hogy

csak a 12-16 éveseknek jön be ez az általad felvázolt féligratyi flegma emo-stílus.

2012. júl. 29. 10:18
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

felnőtt vagy... hát lehet, hogy a korod szerint igen, de az agyi meg érzelmi felnőttséget nem korban mérik. és a soraidból meg mindenből látszik, hogy bizony elég gyerekes a felfogásod. az meg, hogy jobban érdeklődnek irántad... na bumm. de csajod még mindig nem volt.

és jól mondják, ez a stílus tényleg inkább a fiatalabb lányoknak jön be. lehet piszkálódni, de ha nekem az elején levág valaki ilyen szemtelen, kötekedős, távolságtartós műsort, akkor hagyom a fenébe, nem futok senki után :D

2012. júl. 29. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

ez nekem fura,hogy ezek a dolgok még újak valakinek:)

amúgy az én taktikám is ez,csak én még eljátszom mellé a menő,sikeres srácot is.és lehet hogy ez most szemétül hangzik,de aki mondjuk max 1 hónapig ezeket el tudja játszani az be is tud csajozni,mert akárhonnan nézzük ma már nem kell több egy hónapnál hogy ágybabújhass egy csajjal.

2012. júl. 29. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
igen, ez valóban csak a tinilányoknak jön be, onnan is a nagymellű menő ribancoknak, nem a normális lányoknak
2012. júl. 30. 08:28
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Hát,érdekes.Ez a stílus max. a filmekben jön be,nem a valóságban.

Ha pedig mégis bejön,ez nem alap egy hosszútávú kapcsolatra.

Ennyi.

2012. júl. 30. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor a jófiú énem ki kell ölni magamból, tuti emiatt nem kellettem eddig senkinek. :(

30F

2012. júl. 30. 08:40
 19/20 Hazardteam ***** válasza:
Szerintem a #15/18-as komment elmond mindent az ilyen éretlen zöldségek színvonaláról. Ezeknek az embereknek nem sok közük van az élethez annyi szent.
2012. júl. 30. 10:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a tapasztalatom. ~10 évvel ezelőtt ~25 évesen jöttem össze egy lánnyal hasonló stílussal. Nem bunkó, de az általad felsorolt módon. Persze ez csak akkor megfelelő mód, ha tényleg ilyen is vagy. Ez talán az elején figyelemfelkeltőbb lehet, de hosszútávon -a jó, és tartós kapcsolat érdekében- a figyelmesség, és kedvesség mégis kifizetődőbb. Vszeg előhozza a nők "majd megnevelem én ezt a rosszfiút" énjét.

Ami már csak azért is reális lehet, mert a nők a fulltahókra is buknak, sőt ragaszkodnak is hozzájuk, bár az ilyen kapcsolatokat inkább nem minősíteném. Az utcán egyik este egy fiatal párt láttam veszekedni, a srác levert a csajnak 2 maflást (egyik irányból belendítette a csaj bogyóját, a másikból pedig rákontrázott), mire a csaj sírva bocsánatot kért, megcsókolták egymást, és továbbmentek (ez azért is volt jó, mert nem kellett zsarukat hívnom, és tanúskodnom) LOL! :-)

2012. júl. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!