Fiuk, ti nemszivesen ismerkedtek olyan lanyokkal akik masok szerint "nagyon jol neznek ki"?
az számit hogy nekem tetszik-e
nem a mások véleménye
21/f
én imádom a nagyon szép nőket! persze általában könnyebben megy oda az ember a kevésbé széphez, mert nagyobb eséllyel sikerül meghódítania, ugyanis ha logikusan gondolkodunk, akkor a szebb nőkre több férfi hajt, mint a kevésbé szépekre.
hogy ez a gyakorlatban is így van-e, azt mondd meg te!
hát én sokszor vagyok úgy, hogy attól félek, hogy a csaj tényleg olyan jól néz ki, hogy velem biztosan szóba sem áll, csak mindig bennem van, a mi van ha mégis? kérdés és ez elszomorít, mert nem merek nála kezdeményezni! És pont a magam fajta srácoknak nem lenne szíve megcsalni a lányt, de ez a gyávaságom miatt sajnos soha egy lány sem fogja megtudni! :) mindegy majd csak túleszlek ezen is és talán egyszer összehoz a véletlen vagy a sors egy olyan lánnyal, akinél nem merül fel ez a kérdés, mert látszik rajta, hogy bejön neki a stílusom és az életvitelem és az egész egyéniségem.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!