Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiuk, ti nemszivesen ismerkedt...

Fiuk, ti nemszivesen ismerkedtek olyan lanyokkal akik masok szerint "nagyon jol neznek ki"?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 19:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
marmint arra gondoltak, hogy ez tul jo nekem es hogy biztos meg szoba se allna velem ??
2009. nov. 2. 19:25
 2/13 anonim ***** válasza:
én a fiúkkal vagyok így :S de azokkal nagyon :(
2009. nov. 2. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:

az számit hogy nekem tetszik-e

nem a mások véleménye

21/f

2009. nov. 2. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

én imádom a nagyon szép nőket! persze általában könnyebben megy oda az ember a kevésbé széphez, mert nagyobb eséllyel sikerül meghódítania, ugyanis ha logikusan gondolkodunk, akkor a szebb nőkre több férfi hajt, mint a kevésbé szépekre.

hogy ez a gyakorlatban is így van-e, azt mondd meg te!

2009. nov. 2. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:

hát én sokszor vagyok úgy, hogy attól félek, hogy a csaj tényleg olyan jól néz ki, hogy velem biztosan szóba sem áll, csak mindig bennem van, a mi van ha mégis? kérdés és ez elszomorít, mert nem merek nála kezdeményezni! És pont a magam fajta srácoknak nem lenne szíve megcsalni a lányt, de ez a gyávaságom miatt sajnos soha egy lány sem fogja megtudni! :) mindegy majd csak túleszlek ezen is és talán egyszer összehoz a véletlen vagy a sors egy olyan lánnyal, akinél nem merül fel ez a kérdés, mert látszik rajta, hogy bejön neki a stílusom és az életvitelem és az egész egyéniségem.

21/f

2009. nov. 3. 00:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Ram eleg sokan mondtak mar hogy nagyon szep vagyok (de ettol fuggetlenul eleg keves onbizalmam van), ezt leplezni azzal probalom hogy eleg bekepzeltnek mutatom magam, valahogy azthiszem olyan elerhetetlennek nezhetek ki. Es az a baj, hogy ezert azthiszem nemnagyon akarnak olyan sracok (jobban kedvelem a kicsit felosebb sracokat) probalkozni nallam. Nem igazan tetszenek az olyan "macsok", a "ki vagyok en stilus", meg ezek a "plazafiuk" hogy ugy mondjam, akik lassan tobbet ulnek a tukor elott mint egy csaj...
2009. nov. 3. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2009. nov. 3. 15:31
 8/13 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2009. nov. 3. 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:

ohhh.én is.:D

merrefelé vagy?

2009. nov. 3. 17:02
 10/13 A kérdező kommentje:
erdely :) hat te ?
2009. nov. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!