Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, ti hogyan ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas919 kérdése:

Fiuk, ti hogyan ismerkedtek vadidegen lányokkal?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok, koleszos és csak a szobámba döglök egész nap mert nem merek és nem tudom hogyan ismerkedjek lányokkal?? Ha valaki tudna adi jó tanácsokat hogy mit és hogyan csináljak annak nagyon megköszönném!
2011. febr. 19. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
buzulj be.
2011. febr. 19. 23:40
 2/8 kridax ***** válasza:
add magad és annyi
2011. febr. 19. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne csak "dogolj", tanulhatsz is, azt is szoktak egy koleszban.
2011. febr. 19. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
10 evig voltam koleszos, sosem volt onnan pasim. 26/N
2011. febr. 19. 23:43
 5/8 Panda Péter ***** válasza:
7éve vagyok koleszos, sosem volt onnan nőm.
2011. febr. 19. 23:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem szeretnék be "buzulni" én csak annyit akartam hogy valaki írjon le valamilyen módszert hogy hogyan is lehet csajozni
2011. febr. 19. 23:51
 7/8 sztív2000 ***** válasza:
A ZINTERNETEN! :D Mert élőbe lusta vagyok. Aztán randi, majd járás, kufircolás. :) Sok csajt szedtem már itt össze. :D
2011. febr. 20. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen menj oda hozzájuk és szólítsd meg őket, bármivel! A lényeg úgyis a külső minden lánynak.
2011. febr. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!