Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is rájött már erre, nálatok is így van ez, ha lányokkal ismerkedtek?
Rájöttem, hogy nem érdemes az ismerkedés elején kedvesnek lenni, inkább pimasznak, szemtelennek, kötekedősnek és kicsit távolságtartónak annál inkább nyerőbb lenni, így alányok jobban is tapadnak rám valamiért, mint az udvarisa, kedves, komoly ismerkedős stílusra.
A szexuális célzások sem rosszak, ha már az elején megvannak, de nem úgy, ahogy sokan gondolják, nem jössz dugni, kő kóla stílusra gondolok, hanem a vicces célzásokra, például félreérthetően fogalmazva, ha éppp lefekvésről van szó stb.
Nekem tetszik ez a pimasz dolog, de a célzásokkal hadi lábon állok.
Nekem nagyon tetszik ez az udvarias, kedves, komoly stílus. Még a másiknál is jobban bejön. Szóval nem muszáj felhagyni azzal az ismerkedési szokással.
(Gondolom azt tudod, hogy ha egy aranyos lánnyal találkozol, akkor inkább légy komoly/kedves. Ha egy bátrabb, bevállalósabb lánnyal, akkor pedig a pimasz arcot is felveheted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!