Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is rájött már erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rájött már erre, nálatok is így van ez, ha lányokkal ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy nem érdemes az ismerkedés elején kedvesnek lenni, inkább pimasznak, szemtelennek, kötekedősnek és kicsit távolságtartónak annál inkább nyerőbb lenni, így alányok jobban is tapadnak rám valamiért, mint az udvarisa, kedves, komoly ismerkedős stílusra.

A szexuális célzások sem rosszak, ha már az elején megvannak, de nem úgy, ahogy sokan gondolják, nem jössz dugni, kő kóla stílusra gondolok, hanem a vicces célzásokra, például félreérthetően fogalmazva, ha éppp lefekvésről van szó stb.

2012. júl. 29. 09:11
1 2
 1/20 Hazardteam ***** válasza:
És? Ez neked új, vagy mi?:)
2012. júl. 29. 09:14
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha párom annak idején az általad felvázolt módon közeledik, nem lennénk együtt. Nem jön be mindenkinek.
2012. júl. 29. 09:17
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem jön be mindenkinek, nekem sem jött be soha. De vannak akiknek bejön, csak akkor ne csodálkozz a kapcsolataid hosszúságán.
2012. júl. 29. 09:21
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
Igen, a lányoknak bejön a bunkóság, nemcsak az elején, hanem később is.
2012. júl. 29. 09:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólóval.Nem minden lánynak jön be ez a stílus.Pl. én kapásból kiadtam volna az utad. :)
2012. júl. 29. 09:22
 6/20 Hazardteam ***** válasza:
88%
Ezt nem "NŐK" értékelik, hanem tinilányok, vagy éretlenebb nőkezdemények:)
2012. júl. 29. 09:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a pimasz dolog, de a célzásokkal hadi lábon állok.

Nekem nagyon tetszik ez az udvarias, kedves, komoly stílus. Még a másiknál is jobban bejön. Szóval nem muszáj felhagyni azzal az ismerkedési szokással.

(Gondolom azt tudod, hogy ha egy aranyos lánnyal találkozol, akkor inkább légy komoly/kedves. Ha egy bátrabb, bevállalósabb lánnyal, akkor pedig a pimasz arcot is felveheted.)

2012. júl. 29. 09:26
 8/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, amíg tipikus jó fiú voltam egy lány sem adott még esélyt sem nekem, mióta ezt a pimasz, szemtelen, humoros stílust nyomom, azóta meg mindjárt jobban érdeklődnek irántam. LÁnyok ti most hazudtok, de felesleges.
2012. júl. 29. 09:41
 9/20 Hazardteam ***** válasza:
81%
Óóóó. Lányok hazudtok eheheh ez de gyerek még:))
2012. júl. 29. 09:47
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem, már felnőtt vagyok, de sajnos túl későn jöttem rá, hogy a jó fiús énem egy hatalmas gyengeség és totál ki kell ölnöm magamból mindenféle gyengítő érzelms vackot, mert csak a kemény, férfias állatok a kelendőek.
2012. júl. 29. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!