Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni vagányabb, kicsit fiúsabb lányokkal?
Jól elromolhattak a lányok. Az én tizenéves koromban a csajok jobban hallgatták a rockot, mint a fiúk. :) Meg több horrort is néztünk. Így aztán senki nem is nevezett "fiúsnak" bennünket.
És nem is ilyen hülye, rózsaszín göncökbe jártunk, mint egyesek manapság.
(A sportcipő, farmer viselet ment leginkább, az un. "sportos"). :)
Előbbi vagyok. Én változatlanul nem nevezném "fiúsnak" őket, annyiból lehet picit sértő, hogy lány is kedvelhet ilyesmiket.
Amit javaslok: mégis a rockkoncertek. Én nem nagyon járok, de állítólag nagyon sok hasonló lány van ott, oda tömörülnek. Szóval: vannak, csak elszórtan, meg kell találni őket. :)
Tudom, mert hasonló a baráti köröm! Egy "rózsaszín balerinával" nem igazán lenne közös téma..
Én még mindig szívesebben hallgatok rockot, nézek horrort..mint pár fiú ismerősöm..
Nem járok rózsaszínben meg utálom a szoknyákat is..tornacipő+farmer+póló tökéletes szinte mindenhová!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!