Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerkedni vagányabb, kicsit fiúsabb lányokkal?

Figyelt kérdés
Valamiért az átlag lányok nem annyira jönnek be és inkább a fiúsabb viselkedésű vagy öltözködésű lányok tetszenek.Nem extrémen fiúsokra gondolok,de például olyanok akik szívesebben felvesznek egy tornacipőt/deszkáscipőt farmerral egy magassarkú/balerina és szoknya helyett,inkább rockot hallgatnak valamilyen rádió1 szintű pop,rnb,hiphop szám helyett és az érdeklődési körük/személyiségük is egy kicsit fiúsabb az átlagnál.Valahogy velük mindig jobban szót értek.Az okát ne tudom,viszont annyi a problémám,hogy ismerőseim között nincs is ilyen lány.Tapasztaltam hogy pl. egy rock koncerten sokkal nagyobb esélyem lenne megismerni egy ilyen lányt,de nem vagyok az a bulizós,koncertre járós típus inkább csendes és visszahúzódó vagyok...magyarul nincs hozzá önbizalmam...társkeresőkre is regisztráltam,de az megint nem a legjobb megoldás,aki volt már fent ilyen oldalakon bizonyára tudja milyen kín-keserves néha találni egy megfelelő embert aki tényleg komolyan társat keres és nem csak unatkozik vagy "bámészkodik"... :/ Szóval valami ötlet? 18/F

2012. júl. 28. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Jól elromolhattak a lányok. Az én tizenéves koromban a csajok jobban hallgatták a rockot, mint a fiúk. :) Meg több horrort is néztünk. Így aztán senki nem is nevezett "fiúsnak" bennünket.

És nem is ilyen hülye, rózsaszín göncökbe jártunk, mint egyesek manapság.

(A sportcipő, farmer viselet ment leginkább, az un. "sportos"). :)

2012. júl. 28. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Előbbi vagyok. Én változatlanul nem nevezném "fiúsnak" őket, annyiból lehet picit sértő, hogy lány is kedvelhet ilyesmiket.

Amit javaslok: mégis a rockkoncertek. Én nem nagyon járok, de állítólag nagyon sok hasonló lány van ott, oda tömörülnek. Szóval: vannak, csak elszórtan, meg kell találni őket. :)

Tudom, mert hasonló a baráti köröm! Egy "rózsaszín balerinával" nem igazán lenne közös téma..

2012. júl. 28. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig szívesebben hallgatok rockot, nézek horrort..mint pár fiú ismerősöm..

Nem járok rózsaszínben meg utálom a szoknyákat is..tornacipő+farmer+póló tökéletes szinte mindenhová!

2012. júl. 28. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
szia:DD
2012. júl. 28. 22:37
 5/6 nikozia12 ***** válasza:
Járjál tényleg koncertekre vagy ilyen beülős kocsmás helyekre :) FEsztiválok esetleg ..ott rengeteg ilyen lány van. és igenis lányosak vagyunk még tornacipőben is... :D
2012. júl. 29. 01:59
 6/6 anonim válasza:
Skate parkok. bmx-es meg deszkás csajok.
2012. aug. 1. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!