Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves egyszerű, gondolkodásm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves egyszerű, gondolkodásmódilag érett, lányhoz idő egy 25 éves fiú/férfi?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. júl. 28. 21:45
 2/17 AvernusTriad ***** válasza:
Nagyon.
 3/17 anonim ***** válasza:
A kérdésed sem értelmes.
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen
 5/17 anonim ***** válasza:
Semmi értelme a kérdésednek!
2012. júl. 28. 21:47
 6/17 A kérdező kommentje:

*idős

utólag én is észrevettem, de köszönöm hogy felhívtátok rá a figyelmemet

2012. júl. 28. 21:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, de én is 16 vagyok, és gondolkodásmódilag érett egyén. Ha gondolod írhatsz PM-et, hogy felmérjük vajon tényleg olyan érettek vagyunk-e mint ahogy gondoljuk magunkról...
2012. júl. 28. 21:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Manapság már nem szívesen vallom be - ezért már most egyből igen a válasz a kérdésedre -, de nekem is volt 15-16 évesen egy 24 éves barátom. Akkor máshogy láttam, mert érettnek éreztem magam, és koromhoz képest az is voltam, de hozzá nem elég érett. És hidd el nem jönnétek ki sokáig. Nagy probléma, hogy más témák foglalkoztatnak mindkettőtöket, más világban vagytok, míg ő dolgozik - jobb esetben -, addig téged a suli körüli, számára apró-cseprő dolgoknak tűnő dolgok - kötnek le téged. Bocs, felejtsd el. Jobban jársz, komolyan. Nekem is csak fájdalmat okozott.
2012. júl. 28. 21:52
 9/17 ASOT ***** válasza:

Az!

Már 18 éves az talán nem..talán.

2012. júl. 28. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:
én 17 éves vagyok, a barátom pedig 25. egy éve jöttünk össze és egyáltalán nem érdekelt mások véleménye. nagyon imádjuk egymást és semmit nem siettet. még szűz vagyok és ezt sem teszi soha szóvá. tehát ha a lány tényleg értelmes, akkor én szerintem ennek nincs akadálya, de szerintem többségében azt fogod hallani, hogy sok a különbség
2012. júl. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!