Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van szerelem első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Én valahogy eddig nem hittem ebben de lehet hogy ez megváltozott.Nem szokot tetszeni minden csaj aki szép de ma a metron ült velem szemben egy lány és akárhányszor ránéztem nem az volt bennem hogy hű de jo csaj hanem inkább ilyen bizsergést éreztem meg mindem bajom volt annyira tetszett, néha ő is nézett de nem lett végűl semmi belőle. Amikor leszáltam rendesen rossz érzés volt ott hagynom(ő tovább ment). Veletek volt már ilyen?

2012. júl. 21. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintetek van látás első szerelemre?
2012. júl. 21. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Velem ilyen még nem volt, hogy leszálltam volna anélkül, hogy legalább a nevét meg nem kérdeztem volna.

Lúzer!

2012. júl. 21. 14:41
 3/8 anonim válasza:
Szerintem van :) nekem is most van 1 kialakulóban. és szerelem volt elsőő látásra... :)
2012. júl. 21. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt. Létezik szerelem első látásra. Csak az a dolog árny oldala, hogy ha beleszeretsz valakibe úgy hogy nem is ismered, akkor lehet hogy később nagyobbat koppansz. Mivel lehet hogy ha jobban megismered teljesen kiábrándulsz belőle. Mert a látszat néha csal. Meg az sem mindegy, hogy magába az emberbe vagy a külsejébe szeretsz bele. Mert lehet hogy az a lány a metrón szép volt, éreztél valamit, de lehet hogy ha jobban megismerted volna rájössz hogy például cigizik, vagy ilyenek...
2012. júl. 21. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Párom elvileg első látásra belém zúgott :)

Szerintem ez költői túlzás a részéről, de tény, hogy első látásra is nagyon megfoghat valaki.

23/N

2012. júl. 21. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem első látásra nincs, inkább első beszélgetésre :)

Miért nem mentél oda hozzá? Máskor bátorság és hajrá! :)

2012. júl. 21. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem szerelem van első látásra, hanem szexuális vonzalom.

Nem a személyiségébe szeretsz bele és még csak nem is úgy egészében. Hiszen gyakorlatilag nem tudsz róla semmit.

Csak b@sznál vele/megb@sznád. Aztán ha a sors úgy akarja később kialakul belőle kapcsolat is.

Látásra csak a külsőbe lehet belezúgni..

2012. júl. 21. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
van b*sszameg..
2012. júl. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!