Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan sírnak hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan sírnak hogy nincs csajuk a másik fele meg hogy minden nő ribanc, most ez hogy is van?

Figyelt kérdés
nem értem miért lenne minden csaj ribanc én speciál nem sűrűn találkozok ribancokkal akik eddig a barátnőim voltak mind normális átlagos nők voltak ribanckodáshoz közük nem volt mégis azt hallom sok embertől szidják a ribancokat meg azt hogy mit meg nem adnék egy nőért mert hogy neki soha.... nah most ha tényleg annyi ribanc lenne mint ahogy azt állítják ezeknek a szerencsétleneknek miért nem jön soha össze? ;)
2012. júl. 21. 03:30
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Az nem önálló nő, te "féleszű". :D Bocs, de lassan már aranyos vagy.

Én olyan nőket ismerek, akik eleve egyedül akarnak gyereket vállalni. És a pasi könyörög, hogy házasodjanak össze.

(Meg, hogy szemét a nő, megvonja a gyereket az apától).

Akiről te írsz, az NEM független nő, nem is lesz, még kevésbé önálló. ;D

2012. aug. 3. 12:04
 42/42 anonim ***** válasza:

"én inkább a kicsit szemtelen de nem pofátlan nőket szeretem :D"

Pontosan ilyesmiről beszélünk! :D

Te kevered a fogalmakat. A régi ismerősöd inkább egy gyámoltalan kapcsolatfüggőre emlékeztet.:S

2012. aug. 3. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!