Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan sírnak hogy nincs csajuk a másik fele meg hogy minden nő ribanc, most ez hogy is van?
1. Kit érdekel a statisztikád, mikor bármely(?) fiú ingyen lefekszik szinte(!) bármely nőnek, és olyanokat bevállalnak, fúúú. :D
2. A házassággal engem főleg hagyj béként, az még ennyire se izgat.
3. Persze, egy "szerencsétlen" szűznek összehasonlítási alapja sincs. Ha egy "0" a fickó, akkor is jó neki. A nem-szűz igényes, elválik, ha vmi nem jó. De aki okos, az férjhez se megy. ;D
Szóval kiegészítem: akkor sincs válás, ha megfelelsz az igényes nőnek!
Persze, dönthetsz, hogy keresel szüzet.
Manapság is vannak.
Aki:
- ronda
- bigott vallásos
- frigid
- pszichés problémákkal küzd :)
Sok sikert!
Szerintem a legtöbben az első verzió mellett döntenek, ha meg akarják tartani a nőt.
A nők nem olyan hülyék (már), hogy szüzek maradjanak. :)
"Persze, dönthetsz, hogy keresel szüzet.
Manapság is vannak.
Aki:
- ronda
- bigott vallásos
- frigid
- pszichés problémákkal küzd :)"
nem hiszem, hogy csak ilyenek vannak
"A nők nem olyan hülyék (már), hogy szüzek maradjanak. :)"
akkor mivel magyarázod pl h 50-100 éve a párok életük végéig együtt maradtak válás igen ritkán fordult elő és akkor még elvárás volt h szüzén menny feleségül (mert különben nem nagyon vettek el) ez megszűnt az emberek 1-2 év után elválnak furcsah
A válások 70%-át tudtommal nők kezdeményezik. :)
A férfi marad, ha csalják is.
De engem az egész házasság-válás téma nem érdekel, az sem mi a vonzó mi nem nekik.
Írtam már, egyes nők kifejezetten örülnének, ha nem akarna a pasi mindenáron összeházasodni!
Pedig ezek olyan független nők, akik csak szexelgetésre használták a fiúkat.
Bár rém igényesek, ez igaz.
Tehát mondandód egy része még jól is feküdne: beszélj férfitársaiddal, szokjanak le a házasságmániáról. ;D Én nem bánnám!
Szerelmesnek lenni, együtt élni meg papír nélkül is lehet.
"nekem is volt ilyen nőm és a tudat h tudok róla ezt azt nem hagyott nyugton nem hinném h egyedül lennék ezzel az érzéssel de ha úgy hiszed egy férfinak vonzó egy sok emberrel kufircoló nő akkor hallgass ki néhány férfi beszélgetést ha nekem nem hiszel persze vonzó 1-2 menetre"
Sok nőnek se kell többre a pasi. Problem? :)
"de aztán annyi és nem hinném h egy fiú azzal szokott dicsekedni h te a barátnőm mekkora egy r*banc mert amit mondasz így néz ki valahogy... amúgy furcsa h jobban akarod tudni mit gondol/hisz egy fiú nő létedre..."
Te meg a nőkről!
Érdekes. A szende, kedves jókislányt mégis előbb megcsalják/otthagyják.
A házasságnak nem látom értelmét. Bajom nincs vele. De felesleges a papír. :)
Figyu, én már beleuntam.
Meg aztán tökmindegy.
Inkább menj a "jókislányokhoz", vigasztald meg őket, hogy te őket szereted, nem kell sírniuk, hogy mindenki rájuk un pár hónap után, és inkább mennek a "r.bancok" fenekét nyalni. :)
További szép napot! :)
Ja, kimaradt:
"akkor mivel magyarázod pl h 50-100 éve a párok életük végéig együtt maradtak válás igen ritkán fordult elő és akkor még elvárás volt h szüzén menny feleségül (mert különben nem nagyon vettek el) ez megszűnt az emberek 1-2 év után elválnak furcsah"
Azért maradt szűz, mert így tudott feleségül menni, elválni meg szinte képtelenség volt.
A nők többsége akkoriban nem rendelkez(het)ett önálló jövedelemmel.
Gazdaságilag a házasságban látták az egyetlen lehetőséget a boldogulásra.
Tehát: szimpla gazdasági kényszer.
Megjegyzem: "kakukkfiókák" akkor is szép számmal akadtak.
Javaslom átolvasásra, a kommentek tanulságosak (főleg a vége felé)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!