Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan sírnak hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan sírnak hogy nincs csajuk a másik fele meg hogy minden nő ribanc, most ez hogy is van?

Figyelt kérdés
nem értem miért lenne minden csaj ribanc én speciál nem sűrűn találkozok ribancokkal akik eddig a barátnőim voltak mind normális átlagos nők voltak ribanckodáshoz közük nem volt mégis azt hallom sok embertől szidják a ribancokat meg azt hogy mit meg nem adnék egy nőért mert hogy neki soha.... nah most ha tényleg annyi ribanc lenne mint ahogy azt állítják ezeknek a szerencsétleneknek miért nem jön soha össze? ;)
2012. júl. 21. 03:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Ennek egyszerű oka van, az ember jobban szeret egy külső okot okolni, ha valami nem jön össze. Ahelyett hogy magukban keresnék...
2012. júl. 21. 03:56
 2/42 anonim ***** válasza:
93%

Általában ugyanazok sírnak mindkettőért. Valami "gáz" van velük, ezért a nőkre haragszanak, mintha a nők tehetnének erről.

Szóval: nincs csajuk, "ezért" minden nő (szemét) r.banc.

Persze néha észre sem veszik, de maguk is a (szemét) r.bancok után futnak, mint a kiskutyák, miközben akadna normális barátnőjük (de azzal nem foglalkoznak, otthagyják, össze sem jönnek vele, tudom is én).

Vagy: a kisujjukat sem mozdítják, és ha már egy visszautasítást kapnak, (vagy többet, lényegtelen), nem azt nézik, mi lehet a valódi "ok", min kellene változtatni, hanem azonnal leírják az összes nőt.

Kb. ennyi, nagy vonalakban.

2012. júl. 21. 04:09
 3/42 anonim ***** válasza:
29%
Nézz mar szét a NOK 90%a ribi...
2012. júl. 21. 06:32
 4/42 anonim ***** válasza:
Már egyáltalán az, hogy valaki le rib@ncoz valakit elárulja, hogy az illető nem túl intelligens. Én egy olyan lánnyal szoktam beszélgetni az élet nagy dolgairól, spiritualitásról és tudományról, akinek kb minden héten más pasija van és elég népszerű is, mindenki rib@ncozza, de engem ez nem izgat, értelmes társaság és imádjuk egymást.
2012. júl. 21. 09:12
 5/42 anonim ***** válasza:

Szerintem közösségek, társaságok nem eléggé heterogének. Ha valaki egy kórusba jár, ott nem igen talál ribis viselkedésű lányt, de ha plázába jár, ott azért többen vannak.

A baráti társaság azért baráti, mert hasonló gondolkodású emberek vanak benne. Aki azt gondolja, hogy minden nő ribanc, valószínűleg rossz társaságokban keres magának párt, és ajánlom neki az orvostan hallgatókat.

2012. júl. 21. 11:02
 6/42 anonim ***** válasza:

pedig r*bancok nagyon is vannak íme: írd be a googlba kedves kérdező h "bith air a k*rva" járat és a olvasd el a cikket a második nő képe alatt kezdődik a lényeg...

nem tudom linkelni mert a k*rva szó miatt nem engedi a gyakori kérdések... kíváncsi vagyok a véleményedre...

a kérdésre pedig a r*bancok tudod olyanok h egyrészről ahhoz mennek akinél pénzt látnak másrészről meg sok fiú felpróbálta őket ezért nem vonzó egy normális fiú számára a r*banc... ezért nem kezdenek velük... meg ha kezdenének is mert vannak nagyon jó lelkű férfiak akik mindent megtesznek értük annak ellenére is palira veszi nő nos hát

2012. aug. 2. 19:36
 7/42 anonim ***** válasza:
...nos hát akkor joggal nevezik r*bancnak őket nem gondolod?
2012. aug. 2. 19:38
 8/42 anonim ***** válasza:
azt meg nem tudhatod ki ribanc ha nyíltan nem is vállalja de titokban viszont csinálja
2012. aug. 2. 19:40
 9/42 anonim ***** válasza:
amúgy lehet érdemesebb külföldi lánnyal/nővel ismerkedni, mert thaiföldön kívül máshol nincs ennyire a rossz híre némbereknek mint itt...
2012. aug. 2. 21:10
 10/42 anonim ***** válasza:

# 6/9 Nem tudom, én inkább olyan gazdag nőket ismerek, akik felváltva használják, cserélgetik a szépfiúkat. Nem a pénzre utaznak, mert nekik is van elég.

S csak annyi, hogy nem akarnak elköteleződni.

De lehet "elitebb" körökben mozgok. :)

Náluk inkább az a gond, hogy csak szexre kell nekik a "divatfiú", de az néha le akarja nyúlni a lóvéjukat. Persze nem konkrétan, csak be akar házasodni a jó helyre.

2012. aug. 3. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!