Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan sírnak hogy nincs csajuk a másik fele meg hogy minden nő ribanc, most ez hogy is van?
attól h a nők kezdeményezik a válásokat attól még igaz amit állítottam... a nő álltában azért válik el mert a férfi nem foglalkozik eleget vele vajh miért nem? miért megy máshoz? nem hiszem h a csalás ellenére bárki olyan veréb lenne h maradjon de biztos van ilyen is...
általában a nők akarnak mindenáron megházasodni ezzel akarják a palit magukhoz kötni így akarják biztosítani a jövőt gyermekeik számára ez egy sokkal szorosabb és intimebb biztonságosabb közeg mint a vadházasság
persze a te köreidben lehet más a helyzet amiről te írsz az egy szűk réteg és ezt a szűk réteget próbálod a nagy társadalomra kivetíteni de közben elismered h egy szűk rétegről beszélsz ennek ellenére úgy írod mintha mindenkire igaz volna nem hiszem h egy lány alapjáraton úgy gondolkodik mint te általában meg akarnak állapodni csak előbb bulizgatnak kicsit ami elrontja az egészet...
honnan veszem ezeket? eddig a nők kb 80% akikkel beszéltem életem folyamán mind megakart házasodni... vagy már meg is házasodót az ellenkező nemre meg pont az ellentéte igaz nem nagyon akarnak házasodni
a szende jó kislányt otthagyják? ilyet még nem láttam... ez a nőkre igaz inkább a szende jó fiút hagyják ott a rosszért... kicsit nem tudom férfias a gondolkodásod
Én nem szólok bele, de a nők azért válnak mert már lehetnek igényeik.
Régen kénytelenek voltak a ronda, elhanyagoló férj mellett maradni. Persze, megcsalták.
"Menny"? :D :D Talán "szűzen menj!" :D
És nekem is van link, ez csak egy kis szelet. :) Komikat is nézzétek! Bár hosszúak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..
"vagy már meg is házasodót"
"házasodott" akar lenni? :)
Tényleg más körökben lehettek. Vidéken élsz? Ez tájnyelv? Mert akkor érthető!
31 Bizony. Kérdezd meg a szende jókislányokat! Másból se állnak ki, csak a panaszból.
Csalják, otthagyják, nem becsülik őket, míg a "szemét ribi" s.gge ki van nyalva. Nőket kérdezz erről!
"31 Bizony. Kérdezd meg a szende jókislányokat! Másból se állnak ki, csak a panaszból.
Csalják, otthagyják, nem becsülik őket, míg a "szemét ribi" s.gge ki van nyalva. Nőket kérdezz erről!"
én nem ezt írtam... a szende jó kislányokat nem hallottam még panaszkodni emiatt... a másik a r*banc kategóriát annál inkább ismerek pár ilyet aki régebben mindenkivel mindenhol... eléggé szar mostanság az életük a kutyának sem kellenek kb...
nem mindenki nagyvárosi feminista és kozmopolita főleg errefelé keleten
Én is éltem keleten. És a "feminista" hogy jön ide? Mindegy. Szende jókislány alatt épp azt értem, akinek fontos a férfi véleménye, nagyon meg akar felelni a "szűziesség" eszményének.
Különben, 82%-os leírta, miért voltak régen szüzek, miért volt fontosabb nekik a házasság?
És ha szerinted a férfinak kevésbé fontos, szállj le a témáról! Itt is te hoztad fel, nem esett le? :)
Engem sem motivál a házasság, soha nem is kezdeményezek társalgást róla! :)
" a másik a r*banc kategóriát annál inkább ismerek pár ilyet aki régebben mindenkivel mindenhol... eléggé szar mostanság az életük a kutyának sem kellenek kb... "
Ez meg az ő gondjuk, meg a miénk lesz, ha mi is így járunk. :) Szóval amiatt ne izgasd magad.
Nekem eszembe se jutna azon filózni, milyen szar lett ilyen meg amolyan pasik élete- felőlem boldogok lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!