Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túl magasan van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl magasan van a "léc"?

Figyelt kérdés
Egy olyan lányt szeretnék, aki amellett, hogy szép (ami számomra nem sminkben meg kivágott ruciban nyilvánul meg, hanem finom, nőies vonásokban), még értelmes is, tehát van egyéni véleménye, eredeti gondolatai, ezek mellett pedig empatikus, egyenes és hűséges is. Az is fontos, hogy ne járjon sokat bulizni, mert szerintem a túlságosan eltérő életvitel nem kifizetődő egy kapcsolatban (hosszútávon legalábbis), és én szeretem sem azt a fajta zenét, sem pedig a tömeget. Szerintetek nagy mázli kell, hogy találjak egy ilyen egyedülálló, 18-23 év közötti lányt?

2012. júl. 19. 17:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
vannak ilyenek, ha ahelyett, hogy tőlünk kérdezgeted ezeket, inkább lekötnéd magad valami hobbival, közben találn találnál saját érdeklődési körödnek, és az elvártaknak megfelelő hölgyeményt:)
2012. júl. 19. 18:29
 12/25 anonim ***** válasza:

feltűnt, hogy ez nem egy hirdetési és ismerkedős oldal?

ki kell moderálni az ilyen kérdéseket

2012. júl. 19. 18:32
 13/25 anonim ***** válasza:
96%

Rendes Róbert ismét

egy verset írt nekünk

De egy dologra nem figyelt,

így jogos az elégedetlenségünk.

Az Ő verse ugyanis

túl hosszú lett,

Így leírom én most

Neked röviden lényeget:

NE A GÉP ELŐTT MERESZD A SEGGED

HANEM VONULJ AZ UTCÁRA, ÉS OTT TEDD A SZÉPET!

2012. júl. 19. 18:32
 14/25 anonim ***** válasza:

Ez a hobbi azért érdekes. Nekem a filmek a hobbim, de nem hinném hogy a moziban vagy otthon Blu—ray nézés közben lehetne ismerkedni.

Szóval a hobbi sem mindig megoldás.

2012. júl. 19. 19:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Rám illik ez a leírás, a szépség meg egy relatív dolog.

Rajtam kívül még biztos sok ilyen lány van, csak őket nehezebb megtalálni pont azért, mert nem járnak bulizni, vagy csak ritkán. Szerintem inkább neten keresgélj.

21/N

2012. júl. 19. 19:31
 16/25 A kérdező kommentje:

Felteszek ezen az oldalon egy kérdést, és egyből arra asszociálnak, hogy nincs hobbim, meg nehezemre esik különféle dolgokat felfogni, meg, hogy "szenvedek". Ugyan már...

Szoktam sétálni, meg parkokban üldögélni padokon, de nem igazán adódott olyan helyzet, ahol a kérdés alatt taglalt tulajdonságokkal rendelkező lánnyal ismerkedhettem volna meg. A leírt elvárásokat természetesen "viszonozni" is tudom, kivéve a külsőt, merthát nincsenek nőies vonásaim, de remélem ezt senki sem várná el tőlem. :D

18:22

Nem szeretem beskatulyázni, mert nem tudnám rávágni, hogy "a metált" "a diszkót" "a ezt meg azt", mert szinte minden műfajban található olyan dal, ami tetszik, leszámítva a diszkókban hallható repetitív döngést. Persze elfogadom, hogy ez szubjektív, és remélem nem sértek meg senkit, akinek viszont az tetszik. Ami igazán megdobogtatja a szívem az a 84-88 közötti Iron Maiden, Metallica első 3 albuma, illetve némely komolyzene (Sosztakovics-tól, Beethoven-től stb).

18:23

Bizonyára arra gondolsz, hogy a korosztályunkban mindenki csak szexelni akar, és inkább a könnyűvérű lányoké a pálya. Ezzel egyetértek, de akkor is van sok olyan fiú, aki ilyen lányokat keres, mégha aránylag kevés is.

18:29

Sportolok meg olvasok, ezek nem olyan tipikus ismerkedős hobbyk. Ejtőernyőzésre illetve mélytengeri búvárkodásra gondoltam, de ezekkel nem tudok elképzelni egy ismerkedős szituációt sem. Lehet, hogy földhözragadt vagyok? :(

18:32

A társkereső kérdés úgy nézne ki, hogy, hogy "heló, ilyen meg amolyan vagyok, ilyen meg amolyan lányt keresek itt meg amott".

A versikéseknek meg annyit, hogy ez kritikán aluli teljesítmény. :P

19:31

Társkeresőkkel nagyon rossz a tapasztalatom, erőltetettnek érzem.

2012. júl. 19. 20:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem te egy nagyon intelligens srác vagy, normális értékrenddel és elvárásokkal, biztosan fogsz találni magadnak valakit :-)
2012. júl. 19. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Negyedik vagyok. Ez is a hozzád hasonló srácokra jellemző. Rengeteg tanácsot, ötletet kaptál. De neked egyik sem megfelelő. Ez meg az jó lenne DE. Kész, ennyi.
2012. júl. 19. 20:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a tanácsot nem azért adják, hogy kritika és gondolkodás nélkül megfogadják. Összekevered az utasítással vagy paranccsal. ;)
2012. júl. 19. 21:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. Azért szerintem gondolkozz el. És rendes Róbertnek abban igaza volt, hogy tele van ilyen kérdéssel az oldal. Kíváncsi lennék, hogy ha azt írnám, hogy könyvtárban vannak a rendes lányok, akkor elmennél oda? Ezeket a kérdések inkább önsajnáltatások.
2012. júl. 19. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!