Milyen magasan használjátok 4hónapos babátoknál a kiságyat?
A legfelső szinten? Nekünk asztalos csinálta az ágyat és kicsit magasnak tartom a felső szintet.Ugye már rugkapál, és a lába az ágy fölé ér, ha felfelé rúg.
Milyen mélyen van nektek a felső szint?
Szia.
Egy "hivatalos" kiságynál véletlenül sem tud kifordulni a baba.De,ha te úgy gondolod,már nem biztonságos tedd le.
Most még az ágyunk mellett alszik állványos mózesben, az kb 30cm mélyen van. Viszont hamarosan átköltözik a kiságyba, és ott a felső szint ugyan 30cm mélyen van, de a matrac 10cm, így csak 20cm mélyen van.
Valaki lemérné nekem a sorozatgyártott kiságyat?
4 hónaposan már teljesen le volt rakva nekünk. 3 szintje van. Még lehetett volna a középső szintre tenni 4 hósan, de nem akartam 1 hónap múlva újra szétkapni az egészet.
5 hósan már ide-oda gurultak a gyerekeim, és sok gyerek már 6 hósan fel is húzza magát álló pozícióba a kiságy rácsai segítségével, én ezt el akartam kerülni, bár pont az enyémek nem álltak fel egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!