Mosópor vagy mosógél? Melyik hatékonyabb foltok ellen? És melyik márkát használjátok a babátoknál?
Mosóporral, sima mosással, semmilyen mosópor sem hozott ki semmi foltot. Heti 1x mosok, előző este a foltos ruhákat benedvesítem, ahol folt van bekenem vanish szappannal, vagy folyékonyan vanishhal( sokszor olcsó literes tescos oxi folttisztitóval, az is ugyan olyan jó) majd reggel megint kicsit megnedvesítem a foltot, megdörzsölöm fogkefével, é smegy a mosógèpbe.
A fehér ruhákat benedvesítem, fekete flakonos hypot öntök a kupakjába, bele mártok egy fültisztító pálcikát, a foltot ezzel ecsetelem, 1 perc és eltünt a folt, megy a mosásba!
Van ami még frissen sem jön ki, pritamin paprika, spagetti, paradicsom, spenót, barack. Ezért ha ilyet főzök, aznap fehér póló van a gyereken, mert hipóval kijön:)
Mosógél olcsóbb fajta(3l/700ft), öblítőt nem hazsnálok.
Mosóopport nem szeretm , belekövül a mosógépbe.
mosógélen kívül mosószódát használok még, főleg a fehérekhez.
Foltokra ultra paszta.
Nem mosom külön a gyerekruhákat, amikro kicsik volta akkor sem
Tomi mosógélt használok és Cocolino sensitiv öblítőt.
Ha foltosabb a ruhája akkor egy kis venish szappant is.
Én külön mosom még mindig a ruháit (14hós)
a msoógél oldódik fel teljesen (legalábbis a mi mosógépünkben a mosópor szemcsék benne maradtaak a ruhákban, ami irritáló, ezért babának kifejezetten rossz).
folttisztításra alegjobb a szappan, lehetőleg frissen.
mosógélből ezeket hazsnáltam eddig babámnál, lényeges különbség nem volt köztük: Pesil sensitive, Dreft, Aro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!