Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordják a nők olyan magasan a lécet a pasikkal szemben?
1. nem discoba kell ismerkedni.
Én 26 éves lány vagyok és soha sem járok discoba. De van nekem is követelményem a pasikkal szemben, de NEM TÖBB, mint amit én nyújtani tudok:
Sorolom:
-hűség
-szerelem, szeretet, törődés
-családcentrikusság
-tolerancia, "másik helyzetébe beleélés" képessége
-munkahely
-segítőkészség
-szorgalom és becsületesség!
-háziasság
Tudjam, hogy lehet rá mindig számítani.
Ennyi. A külső vagy bejön vagy nem. Gondolom, neked sem jön be minden lány....
26.L
Így van sajnos a tapasztalatok többsége is azt mutatja, hogy discoban ez elég lehangoló, szóval nem érdemes ott túlzottan ismerkedni, oda bulizni járnak az emberek , nagyon kevesen mennek azért discoba, hogy ismerkedjenek.
Máshol próbálkozz, kicsit nyugodtabb helyeken, csendesebb körülmények között.
15:10
Ez a lista olyan mintha engem jellemeznél :)))
22F
Légy türelmes, 30 után amikor már elkezdenek fonnyadni az elvárások is csökkennek.
Tartsd észben: Az idő neked dolgozik
Kérdező.
Régebben is válogattak a lányok, akkor is nemet mondtak, ha valaki nem jött be nekik!
Lehetséges, hogy rossz helyen és nem megfelelő lányokkal próbálkozol. Pl. vannak azok a menő sminkelt cicababák, akik röhögcséltek és koruk 15-20 között van....na szóval én nő létemre nem mennék oda hozzájuk beszélgetni, nemhogy ha férfi lennék...
Keress komolyabb lányokat, akik nem járnak minibe, de komolyak. Pl. könyvtár, egyetem ( ha sulis vagy).
rám azt mondjáák a fiúk, hogy nem mernének kezdeni...szóval nem tudom, tőlem félnek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!