Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gombás fertőzés miatt lehet...

Gombás fertőzés miatt lehet magasan a hőm?

Figyelt kérdés
Az általam gondolt pé-kor 36,7-ről 37-re ugrott a hőm, és ott is maradt, ez 10 napja volt. Aztán abba is hagytam a mérést, mert csak a pé-re voltam kíváncsi. Tegnap kíváncsiságból mértem újra, 37,4 volt. Előző hónapokban sosem ment 37 fölé. Viszont csütörtök óta újra érzem az időnként visszatérő gombás fertőzés jeleit. Lehetséges, hogy emiatt is magasabb a hőm? Gyereket szeretnénk, viszont ez a hónap a munkánk miatt nem igazán jött össze, mégis furcsa ez a magas hő...
2012. jún. 3. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Hüvelyben méred a hődet? Akkor talán el tudom képzelni, hogy a lokális gyulladásból adódó vérbőség miatt magasabb a hő.

De ha szájban, vagy végbélben, akkor nem hiszem. Egy hüvelyi gombás fertőzés nem okoz szerintem hőemelkedést.

Mennyire biztos, hogy nem baba? Egyáltalán nem is szexeltetek olyan időben, hogy esetleg lehetne belőle vmi?

2012. jún. 3. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, hüvelyben mérem. 3 és 5 nappal pé előtt voltunk együtt. Ma későn keltem, nem mértem, holnap újra megnézem.
2012. jún. 3. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Előtte 3 nappal lévő aktusból még akár lehet is vmi. Majd kiderül:)
2012. jún. 3. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Meglátjuk! Köszi, hogy válaszoltál! :-)
2012. jún. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!