Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságunkat hogy tegyem szorosabbá? És mit tegyek, hogy mások ne értsék félre?
Mindig is akartam egy fiúbarátot, akivel mindent megbeszélhetek, akivel hülyülhetek, és akivel lóghatok, ha a pasim nem ér rá. Hát most megtaláltam a megfelelőt.:) Bár még csak párszor beszélgettünk, de mindig nagyon jókat. Most mindketten hivatalosak vagyunk egy házibuliba. Azt tervezem, hogy ott is hozzácsapódok. De szeretném, ha észrevenné, hogy komoly barátságot szeretnék vele kötni, nem elégszem meg a haversággal. Hogy tudassam vele?
És mit lehet tenni, hogy a környezetünkben az emberek ne gondolják, és ne pletykálják azt, hogy több van köztünk barátságnál?
19/L
Más emberek véleményével nem kell foglalkozni
a lényeg, hogy a pasid megbízzon benned a többi nem számít.
Amúgy közeledj hozzá a bulin és egy hosszabb beszélgetés után mond meg neki, hogy mi a szándékod.
Ez csak akkor lehetséges, ha az a srác meleg.
Hidd el, hogy minden hetero férfinak az a célja, hogy megdugja a csajt, ezért néhányan hajlandóak barátkozni is, akár évekig.
Hát a bulin is beszélgettünk,de annyira nem kerültem hozzá közel,mert ott volt a barátom,és inkább vele voltam egész este.
Írok neki facebookon,beszélgetek vele,és hogyan tovább? Hogy tudassam vele,hogy komoly barátságot szeretnék vele,nem csak ilyen "híbe-hóba összefutunk,és akkor váltunk pár szót" barátságot ?
" akivel lóghatok, ha a pasim nem ér rá. "
Ez aztán a barátság...ezt pótléknak hívják, nem barátságnak...érdekes fogalmaid vannak. Ha barátságot akarnál akkor ez pont fordítva működne. A pasiddal lennél ha a barátod nem ér rá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!