Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiú-lány barátságunkat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátságunkat hogy tegyem szorosabbá? És mit tegyek, hogy mások ne értsék félre?

Figyelt kérdés

Mindig is akartam egy fiúbarátot, akivel mindent megbeszélhetek, akivel hülyülhetek, és akivel lóghatok, ha a pasim nem ér rá. Hát most megtaláltam a megfelelőt.:) Bár még csak párszor beszélgettünk, de mindig nagyon jókat. Most mindketten hivatalosak vagyunk egy házibuliba. Azt tervezem, hogy ott is hozzácsapódok. De szeretném, ha észrevenné, hogy komoly barátságot szeretnék vele kötni, nem elégszem meg a haversággal. Hogy tudassam vele?

És mit lehet tenni, hogy a környezetünkben az emberek ne gondolják, és ne pletykálják azt, hogy több van köztünk barátságnál?

19/L

2012. júl. 18. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Más emberek véleményével nem kell foglalkozni

a lényeg, hogy a pasid megbízzon benned a többi nem számít.

Amúgy közeledj hozzá a bulin és egy hosszabb beszélgetés után mond meg neki, hogy mi a szándékod.

2012. júl. 18. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor lehetséges, ha az a srác meleg.

Hidd el, hogy minden hetero férfinak az a célja, hogy megdugja a csajt, ezért néhányan hajlandóak barátkozni is, akár évekig.

2012. júl. 18. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Pecsételjétek meg a barátságot egy kőkemény izzasztó szexel.Hidd el,hogy országos barátod lesz utána.
2012. júl. 18. 23:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát a bulin is beszélgettünk,de annyira nem kerültem hozzá közel,mert ott volt a barátom,és inkább vele voltam egész este.

Írok neki facebookon,beszélgetek vele,és hogyan tovább? Hogy tudassam vele,hogy komoly barátságot szeretnék vele,nem csak ilyen "híbe-hóba összefutunk,és akkor váltunk pár szót" barátságot ?

2012. júl. 21. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:

" akivel lóghatok, ha a pasim nem ér rá. "

Ez aztán a barátság...ezt pótléknak hívják, nem barátságnak...érdekes fogalmaid vannak. Ha barátságot akarnál akkor ez pont fordítva működne. A pasiddal lennél ha a barátod nem ér rá;)

2012. júl. 21. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
23:06, ez nem igaz. Nekem a párom az elő. A barátok csak másodlagosak. Nem arról van szó, hogy csak akkor foglalkozok a barátokkal, ha a pasim nem ér rá, hanem arról, hogy a pasim ritkán ér rá, és így gyakran unatkozom, amikor jól szórakozhatnék egy baráttal.
2012. júl. 21. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Istenments az ilyen nőktől!
2012. júl. 21. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt/van/ 1 ilyen fiú barátom , de nem sült ki jó belőle , először csak ő akart többet, majd én is..mégsem jöttünk össze szerencsére jóba vagyunk ,de már nem olyan mint az elején. Vagyis nincs fiú és lány barátság ,mivel az egyik mindig többet akar. És mi van akkor ,ha beleszeretnél a fiú barátodba? Jelen esetben neked van barátod , és ha majd ez a srác elkezd többet érezni irántad? Szerintem figyeld meg,hogy vevő e arra , hogy barátok legyetek.
2012. júl. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!