Egy új lány jött az osztályomba, felborította a barátságunkat 2 másik lánnyal, és engem teljesen kirekesztett. Mit tegyek?
Már csak egyikükkel tudok elmenni vhova, vagy átmenni hozzá, szórakozni, de az is csak ritkán. Tudom, azt mondanátok, hogy hagyjam ott őket, de én ragaszkkodom hozzájuk, és egyébként is nem lenne kihez "csapodjak", úgy értem baráti körbe.
Azt mondják, hogy idegesítő vagyok, pedig én mindig próbálkozok megfeleni mindenkinek, de sose jó semmi amit teszekk :S
csapj le neki két pofont:D
igen ezaz h olyan vagy mint egy pincsikutya nincs saját életed, mész a többiek után. Nem. neked egy egyéniség kellene.. de most komolyan találj magadnak valakit akivel lehetsz.. De ne lógj rajta egésznap neked se lenne jó ez a helyzet. Megmondták hogy idegesítő vagy HAGYD ŐKET békén. ne akarj megfelelni senkinek!! Ezt jegyezd meg:).
Megverném a csajt sulin kivül.
Még jó h az osztályomban tisztelnek.
Kérlek én lekevernek az új csajnak egy-kettőt és megmondanám neki h mi a szitu hogy ő még egy kis senki itt és tegye helyre magát...
jobbat nem took:)
Elöszőr is önző vagy, mert ezek szerint a barátság lényege, hogy neked jó legyen. Az hogy a többiek mit akarnak (ez esetben veled lenni) az nem számít.
"...Azt mondják, hogy idegesítő vagyok, pedig én mindig próbálkozok megfeleni mindenkinek, de sose jó semmi amit teszekk :S..."
Ezek szerint egyéniséged is eléggé közelít a nullához.
Itt az idő elgondolkozni MAGADON, hogy ki is vagy és mit akarsz.
Utolsó mennyire igaz.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!