Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú és egy lány közt tényleg nem lehet barátság? Vajon tönkretennénk ezzel a barátságunkat?
Mind a 2-en 18 évesek vagyunk elég régen ismerjük egymást mivelhogy több mint 10évig szomszédok voltunk és osztálytársak.
Soha nem jártunk együtt de mindig nagyon jó barátok voltunk, sok időt töltöttünk együtt.
Mindent egymással beszélünk meg szerelem, szex, problémák, jóhírek, rosszhírek, nagyon megértjük egymást.
Neki az elmult 3évbe, 2komoly barátja volt, nekem egyse, csak egy pár futókapcsolatom volt.
Sokat vagyok náluk, van hogy ott alszok.
Biztos sokan azt hiszik (anyukája, stb) hogy együtt vagyunk titokba, mert egy ágyba is alszunk, de közbe tényleg nincs köztünk semmi.
Pár napja viszont történt valami.
Épp valami filmet néztünk este mikor elkzdtünk beszélgetni az előző pasikról, lányokról.
Mély beszélgetés volt, ahol elhangoztak olyan mondantok hogy mindketten kíványuk már az ellenkező nemet, meg persze a szexet.
Erre hirtelen rávetettük magunkat a másikra.
Elképesztő jó volt, végig simogatni a comját a cicijét, puszilgatni a nyakát, egymáshoz bújni, dörzsölődni.
Ő is élvezte. Szinte leszekította az inget rólam annyira kívánt.
Pont mikor megcsókoltuk volna egymást, hirtelen belenéztünk a másik szemébe........... és elnevettük magunkat.
Lemásztam róla, és percekig röhögtünk magunkon. Azóta is kerültük ezt a témát,....... mintha mise történt volna.
Biztos vagyok benne hogy nem szerelmes belém és énse belé de nagyon vonzó, szemrevaló lány.
Talán attól félünk ha egymásba szeretnénk, összejönnénk akkor vége lenne ennek az egész barátságnak.
Egyébként is csak szexuálisan, testileg kíványuk egymást......... szerintetek ez végetvethet egy gyerekori barátságnak?
Hű ez nagyon érdekes. Szerencsés vagy hogy ilyen lány barátod lehet. Amit leírtál, az alapján azt gondolom hogyan nagyon "egy húron pendültök" vagyis nagyon jól kijöttök egymással. Ha összejönnétek, azt gondolom az nem jelentené azt hogy a köztetek levő kapcsolat alapjaiban változna meg. Sőt, inkább még jobban elmélyülne, és nagyon erős lenne. Mindenképpen kell még vele beszélned erről a témáról, letisztázni hogy tulajdonképpen milyen érzéseket táplál irántad.
A legjobb barátságokból születnek a legszebb szerelmek. Minden jót kívánok.
"Egy fiú és egy lány közt tényleg nem lehet barátság?"
De lehet, egy csomó esetet ismerek, nekem is számos lány barátom van.
"Biztos vagyok benne hogy nem szerelmes belém és énse belé de nagyon vonzó"
Persze. Vonzódhattok egymáshoz szerelem nélkül.
"Talán attól félünk ha egymásba szeretnénk, összejönnénk akkor vége lenne ennek az egész barátságnak."
Érdekes kérdés. Nekem az a tippem, hogy az nem rombolja le a fiú-lány barátságokat, ha időnként, minden görcsölés nélkül, egyszerűen lefeküdnek egymással. Az viszont igen, ha ünnepélyesen kihirdetik, hogy most már "járnak". Ha egy ilyen kapcsolat aztán, nem kevésbé ünnepélyesen, végetér, akkor nehéz helyreállítani a barátságot. A megoldás szerintem az, hogy sohase deklaráljátok, hogy most már aztán jártok. És akkor le lehet feküdni egymással (akkor, amikor egyikőtök sem jár senkivel). De ha félsz, akkor ne feküdj le vele, mert a barátság sokkal többet ér egy bizonytalan kimenetelű együttjárásnál.
(Általában véve az embereknek kevesebb bajuk lenne, ha nem vonnának mindig éles választóvonalakat, hogy "Most éppen járunk vagy nem?". Mint amikor egy fiú és egy lány találkozik, és ahelyett, hogy jól éreznék magukat, azt latolgatják, hogy akkor-ez "randi"-e vagy sem.)
Szóval tegyük meg, nyugodtan.
Ezekután mikor áthív nam azt mondja hogy: "nézzünk meg egy filmet" hanem "keféljünk eggyet".......... érdekes lenne.
-két vállaszoló mondta azt hogy igen és kettő ezt hogy ne......... mondtam hogy bonyolult dolog.
"két vállaszoló mondta azt hogy igen és kettő ezt hogy ne...... mondtam hogy bonyolult dolog."
Szerintem nem az a döntő, hogy megteszitek-e vagy sem, hanem hogy hogyan értelmezitek. Úgy kell értelmezni, hogy "barátok, akik néha lefeküdnek egymással". Nem pedig úgy, hogy "eddig barátok voltunk, most már járunk". Ha nem tudjátok a kettőt megkülönböztetni és az elsőhöz ragaszkodni, akkor nem szabad belemenni a szexbe. Viszont a szex "járás" nélkül OK. Egyébként nem ritkaság az olyan fiú-lány barátság, amibe időnkénnt minden kötöttség nélkül belefér egy kis szex. A legtöbb ember azért marad ki ebből, mert nem tudja / nem hiszi el, hogy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!