Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eloszor irnek egy lanynak. Mit irjak neki, hogy visza is irjon?
A facebookon bongeszgetem, es ramentem egy csaj adatlapja (eddig meg sokszor latam baratajanloba de nem neztem meg az adatlapjat soha).Mikor lattam a kepeit akkor egy aranyos es szepszemu lanyt lattam benne.
Meg szeretnem ismerni (minden hatso szandekot ferreteve) de nemtudom hogyan kezdjem el a beszelgetest vele, mit mondjak neki??
Anyit hozzatennek hogy a lanyokkal eddig meg nem volt sikerem de ezt a lanyt meg szeretnem ismerni.
Valami jo tanacsokat legyszi!
Ha nem irsz ertelmes valaszt akkor inkabb semmit ne irj!
Koszi eloer is:D:D
Nem mit, hanem hogyan: elsősorban helyesen, mert engem például elborzasztana, akkor is ha nem lenne párom és egy adonisz lennél. Szerintem, ha egy értelmes lánnyal akad dolgod, akkor őt ez a helyesírás el fogja riasztani. Borzasztó buta benyomást kelt, akkor is, ha egyébként atomfizikát tanulsz.
"Mikor lattam a kepeit akkor egy aranyos es szepszemu lanyt lattam benne." Nos, ezt írd le neki. Ezzel nincs semmi gond, őszinte is, kedves is... kicsit közhely is, de annyi baj legyen. Valószínűleg a képed alapján dönt, hogy akar-e veled társalogni vagy sem.
En azt irtam neki hogy szinpatikusnak talaltam a kepei alapjan,(ez igaz is volt) es hogy szeretnek megismerkedni vele, es hogy mit gondol? Mit szol hozza.
Majd ird meg hogy hogy ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!