Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mit jelenthet akkor? Én már tényleg semmit nem értek! Miért vagytok ilyen bonyolultak lányok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy most mi vagyok csúnya vagy helyes? Vannak lányok, akik helyesnek mondanak, de akkor miért van az, hogy most is nem rég chaten egy lány elkérte az fb-m és profilképem látva lelépett és nem is jelölt be.
Miért hazudtok nekem, hogy helyes vagyok, ha a valóság azt igazolja, hogy ronda vagyok?!
2012. júl. 15. 21:14
11/12 anonim válasza:
Ez szerintem valóban csak ízlés kérdése. Mindenkinek más tetszik. Én is szoktam online ismerkedni(többnyire sikertelenül), és például az én személyem is nagyon megosztó. Olyan furcsa arcom van, amire az emberek max azt mondják, hogy 'érdekes' és valakinek vagy tetszem így vagy nem. Én igazából már kezdem megszokni, hogy sokszor negatív tapasztalataim is vannak. Bízom benne, hogy egyszer lesz valaki, aki úgy szeret majd, ahogy vagyok az 'érdekes' arcomat is beleértve. :)
12/12 TipM válasza:
Szia ! [ fiu vagyok]Adnál linket a külsődröl meg tudnánk mondani :)
Egyébként nekem azok alapján amiket leírtál bejössz nekem.
Legalább tudsz írni ;)
Én a suliban mindig lányokkal lógok. Nem olyan különböző a 2 nem. [Ami igaz a lányok többsége normálisabb]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!