Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mit jelenthet akkor? Én már tényleg semmit nem értek! Miért vagytok ilyen bonyolultak lányok?
Egyszerűen nem értem, hogy most mi vagyok csúnya vagy helyes? Vannak lányok, akik helyesnek mondanak, de akkor miért van az, hogy most is nem rég chaten egy lány elkérte az fb-m és profilképem látva lelépett és nem is jelölt be.
Miért hazudtok nekem, hogy helyes vagyok, ha a valóság azt igazolja, hogy ronda vagyok?!
Lehet, hogy nem akarnak megbántani?
Egyébként biztos nem az a lány mondta rád, hogy helyes vagy, aki elkérte a fb-od. Lehet, hogy neki nem vagy helyes, de másnak az vagy. Emberek vagyunk, és szerencsére nem egyformák, tehát az ízlésünk is más.
Hát nő létemre én is néha rájövök hogy bonyolultak és kiszámíthatatlanok vagyunk .
De ö csak szopatott .
Itt arról van szó, hogy van, aki szerint helyes vagy, van, aki szerint meg nem.
Amúgy meg rosszindulatú emberekkel nem kell foglalkozni.
najó de amit most mondtál abbol az jön le hogy helyesnek tart de még nem látott??
ha így van akkor a külsődre nem mondhatta h helyes vagy mert nem látott
Ti tényleg annyira általánosítani akartok, mármint ti fiúk, hogy legszívesebben minden nőt egy kalap alá vennétek??
A nők ízlése más! Maguk a nők is mások! Vannak közös jellemzőik, de egyébként nagyon különbözőek lehetnek ízlésben, gondolkozásban.
"hogy lehetnél minden lány számára kelendő én is végre"
Ezt az egyet sehogy. Egyes lányoknak megfelelhetsz. De mindnek soha.
Aki nekem tetszik, az barátnőm szerint gizda, piszkafa, stb. Aki neki, azt én bottal sem piszkálnám meg.
Ennyi. :)
Jaaaj, te biztos olyan "helyesnek mondott" srác vagy.
Akiről senki nem gondolja, hogy ő maga járna vele, de más lány biztos járna veled, csak éppen sose az, akivel éppen beszélsz.
Magyarul: a lányok nem őszinték. És nem is bonyolultak, csak nem akarnak megsérteni.
Nem lehetsz valami szuper pasi, de ettől még nem feltétlenül vagy kifejezetten ronda. Max átlagos, ami már elég ahhoz, hogy egy lány ne akarjon tőled többet.
Küldj képet vagy facebook profilt, mert ilyen kérdéseknél totál esélytelen megítélni, hogy mi a baj a külsőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!