Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ilyen felszínesek?
- lesz@rom a divatos ruhákat, nekem sincs
- nem szeretem a kigyúrt férfiakat
- a hosszú hajat szeretem, de nem csak azt, és ez amúgy sem felszínesség
Szerintem rossz helyen keresel, nem jó lányokat kérdezel. Amiket felsoroltál, az a partyribancoknak biztos fontos. Egy barátnőm lekoppintott egy pasit, és miután kigyúrta magát a fiú, ott billegett neki, pedig rohadtul ugyan az a srác maradt, csak több izommal.
Nekem nem tetszenek a kigyúrt pasik, nem mondom h nem szép, de nem alapfeltétel, nekem nem is fontos. A haj kb. mindegy komolyan. A ruha annyira fontos, h ápolt legyen, tiszta illatos, nem kell márkás göncökben járni.
Nekem nagyon fontos h egy fiú kedves legyen, megbízható és okos/értelmes, és általában azokba a fiúkba leszek szerelmes, akik egy kicsit hasonlítanak rám, vagyis hasonló karakterek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!