Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen nyári időben hol érdemes és lehet sok 13-15 év körüli lányt találni, megismerkedni velük? Hol vagytok szingli lányok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 03:54
1/8 anonim válasza:
Otthon vagyunk én punnyadunk. Szerinted ki megy ilyen melegbe akárhova is? (strandon kívűl). :D
Amúgy hol laksz? :)
2/8 A kérdező kommentje:
Én sem járok ki, de csak felkéne nézni valamerre, ha barátnőt szeretnék. :D Amúgy debreceni vagyok.
2012. júl. 9. 03:59
3/8 anonim válasza:
Hát akkor messze laksz :D Szerintem suliidőben jobban lehet csajozni, mint nyáron. De kitudja. Menj olyan helyre ahol sok a csaj, sok az ember, stb. :D Én Zalaegerszegi vagyok, itt pl. a gébárti tóra szoktuunk kimenni mi lányok, vagy az aquába. De a pláza is kedvelt hely. ;d
7/8 anonim válasza:
Hát, én böszörményi vagyok, és szerintem a lányoknál eléggé kedvelt hely Debrecenben a pláza... Amúgy általában ilyen melegben a strandokon is sok lány van.
Hát, remélem segítettem, és sok sikert! :)
8/8 anonim válasza:
hány éves vagy?:) Amugy mi csajok, ilyen melegben általában bent vagyunk, és csak este megyünk ki vagy délután egy strand,pala .. (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!