Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire egyszerű a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű a csajozás?

Figyelt kérdés
Megszólítottam egy szép csajt, csak köszöntem neki, aztán kb. fél órát dumáltunk.Ha elutasítanak csak még elszántabb lesz az ember hogy keressen egy másikat akivel ismerkedhet. Ennyi? Aztán ha eleget tapasztalt az ember akkor majd fejlődik? Eddig nem mertem volna megtenni, inkább otthon gépeztem, de megtettem és boldog vagyok.19f
2012. júl. 14. 22:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez az 1.0 tetszik :D
2012. júl. 14. 22:56
 12/21 anonim ***** válasza:

"Igen odáig szeretnék eljutni, hogy már az elején vonzódjanak hozzám, majd rövid időn belül testi kapcsolat."

Van egy ilyen ismerősöm, az így szerzett lányok 1 hét után lelépnek, egyet se tudott még megtartani, de azt hiszi, így kell barátnőt keríteni. Évente 2 hetet fekszik a pszichátrián.

Mások meg a drogokba és az italba menekülnek, akik hasonló életet élnek.

Ez a "csajozás" is a szenvedélybetegség egy fajtája, örülj neki, ha megvagy nélküle!

2012. júl. 14. 22:57
 13/21 anonim ***** válasza:

"Arról beszélgettünk ami jött, igazából már nem is emlékszem, kicsit más világ ez mint amit megszoktam, meglepett. Ős se akart semmit, én se, igazából csak annyi volt a célom hogy megszólítsam."

Ez valami csajozásiskolában volt a házi feladat...?....

2012. júl. 14. 23:14
 14/21 anonim ***** válasza:

am sztem is nem nézhetsz ki rondán mert akk nem állnának szóba veled..

így meg azt gondolják h jajj de cuki, biztos kedves meg jófej és beszélgetnek ;)

2012. júl. 14. 23:14
 15/21 anonim válasza:
ez a "csajozás" hol történt meg ? nem kell teljes konkrétum de Magyarország melyik szegletében? egy megye elég lesz csak kíváncsiság
2012. júl. 16. 01:03
 16/21 anonim ***** válasza:
lol...én is azt hittem, hogy ennyi, de csak szolok, hogy a csajok felszedése akkor szolgál kézzelfogható eredményyel, ha dugsz is. Én is a nullárol kezdtem, mostmár néhány perc alatt smárolok lányokkal, mégsem dugok. Az egy másik dimenzió, hogy dugjanak is az emberrel...de majd rájössz.
2012. júl. 17. 15:54
 17/21 A kérdező kommentje:
15:54-es, privátban írhatsz a tapasztalataidról, fejlődésedről, érdekelne. Kösz:)
2012. júl. 17. 15:58
 18/21 anonim ***** válasza:

hát ez max barátkozás volt sajnos...

de alapvetően így kell csinálni igen, csak gyakorolni kell, ha pedig már megy az ismeretlen emberekkel a beszélgetés, és még a szívüket is meg tudod majd dobogtatni, akkor az ismerős lányokat elég könnyen be tudod vonzani magadhoz.

sok sikert!

2012. júl. 17. 16:16
 19/21 anonim válasza:

ha jol csinálod akor sziátol a szexig max 4 ora van,

maximum ha minden zükkenő mentes

2012. júl. 24. 12:06
 20/21 anonim ***** válasza:

mivan utolsó, elolvastál egy mystery methodot, aztán azt hiszed, hogy az a valóság?

1-2 óra alatt haza lehet vinni nöket, csak szolok

2012. júl. 24. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!