Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek csajt?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, de sajnos nincsen csajom régen nem mertem most meg nem tudom hogy kéne csajozni. Haverjaim fiatalabbak így az ő csaj ismerőseik még fiatalabbak. Nem a korosztályom... Hova mennyek, mit csináljak hogy egyáltalán esélyem legyen egy csajnál?

2012. júl. 10. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
mondjuk... én sose szerettem ezt a "csajozok" kifejezést. nem kell ezt így tudni h csajozni... akarj megismerni egy lányt, tegyél meg érte amit tudsz, aztán ha bejössz neki, tessék, ott van..
2012. júl. 10. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
mind1 hogy hogyan hívjuk, de milyen szituba vagy ürüggyel mennyek egyáltalán oda egy csajhoz/lányhoz?
2012. júl. 10. 20:39
 3/5 anonim válasza:

Mondjuk a szokásos "bocsi de nem ismerlek valahonnan"XD hozzám a fiúk állt. ezzel szoktak odajönni,

Hogy hol "vadásszál" ahhoz tudni kéne milyen csajt szeretnél mert a nagy üzletközpontoktól("plázák" elkezdve a fasztiválokon, házibulikon át bárhol be lehet csjozni ugyhogy hajrá :D!!!

2012. júl. 13. 22:37
 4/5 anonim válasza:

Mondjuk a szokásos "bocsi de nem ismerlek valahonnan"XD hozzám a fiúk állt. ezzel szoktak odajönni,

Hogy hol "vadásszál" ahhoz tudni kéne milyen csajt szeretnél mert a nagy üzletközpontoktól("plázák" elkezdve a fesztiválokon, házibulikon át bárhol be lehet csajozni úgyhogy hajrá :D!!!

2012. júl. 13. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

hát azért attól is függ, hogy mennyivel fiatalabbak, mert szerintem 1-2 év normális, de a 3 se gázos

amúgy nem tudhatod, hol találkozol az igazival, itt a nyár, használd ki: menj balatonra, és kezd el bárkivel csak úgy beszélgetni, ha nem jön be továbbállsz, ha bejön, elkérheted a számát, és máskor is találkozhattok

hajrá:)

2012. júl. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!