Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire egyszerű a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű a csajozás?

Figyelt kérdés
Megszólítottam egy szép csajt, csak köszöntem neki, aztán kb. fél órát dumáltunk.Ha elutasítanak csak még elszántabb lesz az ember hogy keressen egy másikat akivel ismerkedhet. Ennyi? Aztán ha eleget tapasztalt az ember akkor majd fejlődik? Eddig nem mertem volna megtenni, inkább otthon gépeztem, de megtettem és boldog vagyok.19f
2012. júl. 14. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Látod...ennyi!
2012. júl. 14. 22:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos. :) Igen, csak ennyi az egész. :)
2012. júl. 14. 22:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

o.O

És hogy kezdődött el a dumálgatás?

2012. júl. 14. 22:44
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Csak szerencséd volt, hogy jókor voltál jó helyen :D. De komolyan. Szerencse kell ehhez, hogy olyan lányt szólíts meg, akinek nincs barátja, nincs magába temetkezve, nyitott legyen, valamelyest bevállalós, ne az a gyanakvó, idegenekkel szóba nem állok típus. Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor rohadt nagy mázlid volt, hogy ilyet sikerült leszólítanod. A csajozás olyan mint egy rulett, legfőképp szerencse kell, jókor, jó helyen lenni. Vagy ha már rulett példát hoztam fel jókor jóhelyre tenni a zsetonod, azaz magad.
2012. júl. 14. 22:48
 5/21 anonim ***** válasza:
49%

Nem, nem ennyi, mert ez nem az, amit általában csajozásnak hívnak.:)

Csajozás inkább az, amikor rövid távon rábeszélnek valakit a testi kapcsolatra, és az 1-2 napon belül meg is történik, legalább csók, és utána keresnek új nőt.

Hova akarsz fejlődni?

2012. júl. 14. 22:49
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Vagyis a csajozás sikeressége szerintem nem a dumától függ, hanem a kinézettől, megjelenéstől, gondolom te nagyon helyes srác lehetsz, szóval csakis kinézet, és szerencse kell más nem.
2012. júl. 14. 22:51
 7/21 anonim ***** válasza:
Jah és egy kérdés a kérdezőtől. Miről beszéltetek fél óráig? És a beszélgetés végén hogyan váltatok meg egymástól?
2012. júl. 14. 22:53
 8/21 A kérdező kommentje:
Volt barátja, mondjuk nagydumás volt. Igen odáig szeretnék eljutni, hogy már az elején vonzódjanak hozzám, majd rövid időn belül testi kapcsolat. Nem hiszek a szerencsében, jól se nézek ki (de elfogadtam magam).
2012. júl. 14. 22:54
 9/21 Hole Hunter ***** válasza:
100%
Üdv az Élet 1.0-ban! :D
2012. júl. 14. 22:54
 10/21 A kérdező kommentje:
Arról beszélgettünk ami jött, igazából már nem is emlékszem, kicsit más világ ez mint amit megszoktam, meglepett. Ős se akart semmit, én se, igazából csak annyi volt a célom hogy megszólítsam.
2012. júl. 14. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!