Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, általánosságban tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, általánosságban tényleg elmondhatò, hogy a legtöbb gazdag lány elég jòl néz ki?

Figyelt kérdés
Persze az apuka gazdag kislanyai kozott is vannak rondak es koverek, de azt veszem eszre, hogy a legtobb szep lany nem az at atlagos anyafgi helyzetu csaladokbol kerul ki, hanem onnan ahol mar eleve is ilyen nagyon gazdah volt az apuka vagy az anyuka. Sokszor ezeknek a lanyok jol hangzo kulfoldi vezetek neve is van mint pl Dammak, Dukai, Schekk stb. Azt latni, hogy ezeknek van penze szolira, sajat edzoteremre, masszorre stb. Ezaltal a legtobb ugy nez ki mint a cukormaz cicababak. Sok pasi nem szereti ezeket, mert arrogansak, nagykepuek, bekepzeltek stb. De teny es valo hogy a legtobb pasi megbamulja oket au utcan aklor.is.ha nem jonne veluk ossze.
2012. júl. 14. 18:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nincs ilyen összefüggés. Bár én olyan gazdag nőket ismerek, akiknek jó munkájuk van, és sokat keresnek. (Pl cégvezető egyikük). És ők jól néznek ki nagyon, de nem a "szolis" kategória.
2012. júl. 14. 18:15
 2/20 A kérdező kommentje:
helyesirasert bocsi.
2012. júl. 14. 18:15
 3/20 A kérdező kommentje:
Egy huszon vagy harminc egynehany eves lany nem igen lehet cegvezeto, hacsak nem valami gazdag csaladtag vagy rokon altal jutottak hozza.
2012. júl. 14. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Amit te leírtál azok általában az újgazdagokra jellemzőek(éljen az első generáció).Ismerek normális visszahúzódó gazdag lányt is aki mellesleg sokkal jobban néz ki mint akiket leírtál
2012. júl. 14. 18:18
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

van abban valami hogy általában azok a szépek akik gazdagok is.

hiszen nekik van pénzük szép, divatos ruhára, kiegészítőkre, szuper fodrászra, kozmetikusra, edzőteremre és különböző alakformáló gépekre na és persze akár plasztikai sebészre is.

és valljuk be hiába szép egy lánynak az arca, ha közben szakadt, topis divatjamúlt ruhában van, senki nem tartja majd szépnek...

sajnos ilyen világot élünk.

én nem vagyok gazdag és arcra sem szép, átlagos kvalitásokkal rendelkezem. de tény hogy sokkal jobban megnéznek, ha divatos ruciba vagyok mint mikor egy pólóba és egy farmerben.

2012. júl. 14. 18:19
 6/20 anonim ***** válasza:

1. vagyok. A cégvezetőt példának írtam. De nem protekció révén került oda. Kinézetre egyáltalán nem cukormáz-cicababák, inkább természetes szépség, visszafogottabb, elegánsabb, de nagyon jó nők. Ilyesmi (kerestem képet).

[link]

Az persze igaz, hogy már a szülei sem voltak szegények, azoknak is jó munkája van. De olyat is tudok, akinek 8 osztályt végeztek a szülei. :)

2012. júl. 14. 18:21
 7/20 anonim ***** válasza:

# 3/6

30-on felülit már többet is tudok vezető beosztásban, és saját erejéből került oda. Úgy értem nem protekció, nem hancúrozás (eleve kizárt lett volna, mert az előző főnök is nő volt már ott)..

2012. júl. 14. 18:23
 8/20 anonim ***** válasza:
na meg azt se felejtsük el, hogy aki gazdag, az megengedheti magának az egészséges életmódot, naná, hogy szebb, mint az átlag...
2012. júl. 14. 18:31
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Az egészséges életmódhoz nem kell pénz. :) Nem a sok kence-ficétől leszel szép, egészséges. :)
2012. júl. 14. 18:33
 10/20 anonim ***** válasza:

lány vagyok, bocs hogy hozzászólok de szerintem igazad van, közöttük több a szép. vagy nem is az hogy szép, de csinos, nagyon ápolt.

én nem vagyok nagyon gazdag, de leírom hogy nagyjából miket költök magamra egy hónapban.

pl. járok wellness-elni (itt van a városunk mellett) és van rá bérletem, az havi 13000.

aztán járok szoliba minden héten kétszer, az havi 4000. akkor minden hónapban járok fodrászhoz az havi 3000, héthetente műköröm az havi 4000.

mondjuk kellenek krémek, tusfürdő, időnként új sminkeszköz ha elfogy vmi, az úgy 5000.

ruhát nem veszek mindig egyformán, mondjuk osszuk el egész évre, úgy egy hónapra jut 10000.

akkor ez olyan 43000 ha jól számolok, ennyi megy a külsőre.

ha valaki ennyiből vagy mégtöbből nem néz ki jól, az valamit nagyon elront.

2012. júl. 14. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!