Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, általánosságban tényleg elmondhatò, hogy a legtöbb gazdag lány elég jòl néz ki?
van abban valami hogy általában azok a szépek akik gazdagok is.
hiszen nekik van pénzük szép, divatos ruhára, kiegészítőkre, szuper fodrászra, kozmetikusra, edzőteremre és különböző alakformáló gépekre na és persze akár plasztikai sebészre is.
és valljuk be hiába szép egy lánynak az arca, ha közben szakadt, topis divatjamúlt ruhában van, senki nem tartja majd szépnek...
sajnos ilyen világot élünk.
én nem vagyok gazdag és arcra sem szép, átlagos kvalitásokkal rendelkezem. de tény hogy sokkal jobban megnéznek, ha divatos ruciba vagyok mint mikor egy pólóba és egy farmerben.
1. vagyok. A cégvezetőt példának írtam. De nem protekció révén került oda. Kinézetre egyáltalán nem cukormáz-cicababák, inkább természetes szépség, visszafogottabb, elegánsabb, de nagyon jó nők. Ilyesmi (kerestem képet).
Az persze igaz, hogy már a szülei sem voltak szegények, azoknak is jó munkája van. De olyat is tudok, akinek 8 osztályt végeztek a szülei. :)
# 3/6
30-on felülit már többet is tudok vezető beosztásban, és saját erejéből került oda. Úgy értem nem protekció, nem hancúrozás (eleve kizárt lett volna, mert az előző főnök is nő volt már ott)..
lány vagyok, bocs hogy hozzászólok de szerintem igazad van, közöttük több a szép. vagy nem is az hogy szép, de csinos, nagyon ápolt.
én nem vagyok nagyon gazdag, de leírom hogy nagyjából miket költök magamra egy hónapban.
pl. járok wellness-elni (itt van a városunk mellett) és van rá bérletem, az havi 13000.
aztán járok szoliba minden héten kétszer, az havi 4000. akkor minden hónapban járok fodrászhoz az havi 3000, héthetente műköröm az havi 4000.
mondjuk kellenek krémek, tusfürdő, időnként új sminkeszköz ha elfogy vmi, az úgy 5000.
ruhát nem veszek mindig egyformán, mondjuk osszuk el egész évre, úgy egy hónapra jut 10000.
akkor ez olyan 43000 ha jól számolok, ennyi megy a külsőre.
ha valaki ennyiből vagy mégtöbből nem néz ki jól, az valamit nagyon elront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!