Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiúnak 82cm-es lcd tv van a szobájába meg iphoneja van és márkás ruhákban jár, akkor gazdag?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 01:20
4/24 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert ma voltam ennél a srácnál és ő mindig azt állítja, hogy nem gazdagok. Ehhez képest milyen tvje van már, a házuk egy palota kb. csomó kocsijuk van, iphoneja van stb... A legtöbb mai 18 évesnek nem hiszem, hogy lcd tvje lenne a saját szobájában, maximum a szüleinek vagy 1 a nappaliban.
2012. máj. 2. 01:29
5/24 anonim válasza:
a fiú nem, csak a szülei :D
tehát nem hazudik :P
am meg nekem ekkor már saját lakásomba volt a 82 -es tv ;)
csomó kocsival ;)
6/24 anonim válasza:
jaja,plusz ott van még a színes fém gyűjtögetés stb...:D
7/24 anonim válasza:
a szülei lehet,de ő nem hiszem.
ritka kivétel,hogy úgy néz ki felfogja a különbséget.
amúgy meg a mai világban simán lehet jelzálog a házon,vagy a szülők agyondolgozzák magukat,hogy fizessék a svájci frank hitelüket stb.
eddigi életemben egy db 18 körüli milliomos gyereket ismertem,aki letöltő oldalakat üzemeltetett és évi 50-60 milliót keresett.
8/24 anonim válasza:
Nekünk is van LCD tv-nk, vagyis csak anyáméknak, mert se nekem, se a húgomnak nem kellett TV, pedig kérdezték, nem akarunk-e mi is egyet.. Nekem iPhone-om van, a többi családtagnak szintén okostelefonja. Mi is márkás ruhákat hordunk (jó, mondjuk nem Versace-t) Nincsen csomó kocsink, csak kettő, egy nyaralónk vidéken... de a gazdagság nem ott kezdődik szerintem, hogy van az embernek pár holmija. Ez maximum annyi, hogy a szüleimnek volt elég esze, tudnak a pénzzel bánni (hitel csak a budapesti lakásra van), nincsenek káros szenvedélyeik, stb. A gazdagság szerintem ott kezdődik, hogy lazán kivehetsz három hét szabadságot, lógathatod a lábad az óceán partján, és nem azon kell aggódnod, hogy ezalatt a három hét alatt mennyi munkát elvégezhettél volna.. Mert anyukám elég sokat dolgozik, jó ha évi néhány nap szabadságot ad magának (+ persze a Karácsony, akkor nem nagyon dolgozik). Szóval én sem hívnám magunkat gazdagnak. Persze, ha csak két végletben gondolkodsz, hogy szegény-e valaki vagy gazdag, akkor előbb mondanám hogy gazdagok vagyunk, mint szegények, na de nem csak ez a két véglet létezik.
9/24 anonim válasza:
vagy valamit nagyon kompenzál... vigyázz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!