Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember jól tud színészkedni, és egy jómódú gazdag embernek néz ki, és ezt el is tudja játszani, az lehet sikeres a lányok előtt?
Ha valaki el tudja ezt szinészkedni, akkor ahhoz az kell, hogy drága ruhákban járjon, drága ékszereket hordjon, komolyabb, drába autója legyen, minden alkalommal sok pénzt tudjon kiadni - de ha EZEKET meg tudja tenni, akkor nem JÁTSSZA, hogy gazdag, hanem az is.
Màs kérdés, hogy ezzel normális lányoknál nem sokkall több az esélye, söt inkább kevesebb.
nagyon szánalmas az ilyen!!
én pénzes palikra hajtottam mindig, de egyből kiszimatoltam ha csak játsszák....és undorodtam az ilyenektől mindig.
Egyszer egy pasival netről taliztam, játszotta telóban a nagy gazdagot.bekaptam a csalit.....találkoztunk, hát legszivesebben lehánytam volna...büszke volt a tragacs kocsijára, és majd elélvezett attól h dell márkájú laptopja volt...természeetsen csak egy pohár narancsléra hívott meg, annyi illem nem volt benne, h megkérdezze kérek-e még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!