Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Templomba járnak jó csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomba járnak jó csajok? Vagy oda csak ilyen vallásos szentfazekak járnak?

Figyelt kérdés
Lehet ott csajozni? Mise előtt/után?

2012. júl. 14. 10:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Atyám, máshogy próbálkozzon, ez nem jött be :P.
2012. aug. 3. 19:37
 22/28 anonim ***** válasza:

Persze, hogy járnak. De hogy hogy csajozni lehet-e mise után, azt nem tudom, még nem próbáltam. Én minden vasárnap járok templomba, néha nagyon szép lányokat szoktam ott látni, akik el-elterelik a figyelmem. :) De csak a csajozás miatt templomba járni nagyon gáz. A templomba járó normális lányok ezt szerintem azonnal leszűrik, és ez elijeszti őket.

Én szerintem jól nézek ki, bár lehetne min változtatnom. Már csak vallásos, azonos értékrendű lányokat keresgélek... 28F

2012. aug. 3. 22:52
 23/28 anonim ***** válasza:

Sok jó piccsa van, érdemes járni!

De ne csak a katolikusokhoz menj, a ref. ribanczok még tüzesebbek is...

17/L

2012. aug. 4. 00:03
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem értem miért baj a vallásosság?? én kaolikus suliba járom, szeretem, igen a fele téll nem saját akaratukból járnak, de vannak akik igen, ebből alakult ki a két réteg, de persze vannak kapcsok...mind1, szóvalha csak egyéjszakás vagy hasonló kalandot akarsz akk netedd!de ha egy komolyabb kapcsolatra vágysz, akk mehetsz misére is, legalább tudod milyen is az.de komoylan , miért nem lehet legalább megismerni?? lehet, h még tetszene is, am én szívesen összejönnék egy srácnál a templomnál:)
2012. aug. 4. 00:20
 25/28 anonim válasza:

Attól, hogy egy ember vallásos nem egyből 'ronda'.

És amúgy is a vallás nem szépséghez van kötve..

2012. aug. 4. 00:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ott kéne pasizni csajozni.Oda elég sok szentfazék jár akik igénytelenek,de járnak visszafogottan szép lányokat,nyilván ők a normálisabbak,se nem szentfazekak,se nem kur.vák.Amúgy meg az a jó ha egy csaj nem száll el magától,nem mondom hogy degradálja le magát,de azt se mondogassa hogy jó csaj vagyok,mert akkor tuti valami nagyképű kur.va.
2012. aug. 4. 01:42
 27/28 anonim ***** válasza:
ne ert fere,nm akarom magam dicserni de igen en jarok templomba es mindenki szerint jo csaj vagyok es hat ami azt illeti, nem is gatlasos
2012. aug. 4. 11:05
 28/28 anonim ***** válasza:
És mi van ha mindenki azt mondogatja?Akkor jó ha a nőnek van egy egészséges önkritikája.Nem vagy gátlásos?Gondolom kefélsz mindenkivel.
2012. aug. 4. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!