Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomba járnak jó csajok? Vagy oda csak ilyen vallásos szentfazekak járnak?
Figyelt kérdés
Lehet ott csajozni? Mise előtt/után?2012. júl. 14. 10:09
21/28 anonim válasza:
Atyám, máshogy próbálkozzon, ez nem jött be :P.
22/28 anonim válasza:
Persze, hogy járnak. De hogy hogy csajozni lehet-e mise után, azt nem tudom, még nem próbáltam. Én minden vasárnap járok templomba, néha nagyon szép lányokat szoktam ott látni, akik el-elterelik a figyelmem. :) De csak a csajozás miatt templomba járni nagyon gáz. A templomba járó normális lányok ezt szerintem azonnal leszűrik, és ez elijeszti őket.
Én szerintem jól nézek ki, bár lehetne min változtatnom. Már csak vallásos, azonos értékrendű lányokat keresgélek... 28F
23/28 anonim válasza:
Sok jó piccsa van, érdemes járni!
De ne csak a katolikusokhoz menj, a ref. ribanczok még tüzesebbek is...
17/L
24/28 anonim válasza:
Nem értem miért baj a vallásosság?? én kaolikus suliba járom, szeretem, igen a fele téll nem saját akaratukból járnak, de vannak akik igen, ebből alakult ki a két réteg, de persze vannak kapcsok...mind1, szóvalha csak egyéjszakás vagy hasonló kalandot akarsz akk netedd!de ha egy komolyabb kapcsolatra vágysz, akk mehetsz misére is, legalább tudod milyen is az.de komoylan , miért nem lehet legalább megismerni?? lehet, h még tetszene is, am én szívesen összejönnék egy srácnál a templomnál:)
25/28 anonim válasza:
Attól, hogy egy ember vallásos nem egyből 'ronda'.
És amúgy is a vallás nem szépséghez van kötve..
26/28 anonim válasza:
Szerintem nem ott kéne pasizni csajozni.Oda elég sok szentfazék jár akik igénytelenek,de járnak visszafogottan szép lányokat,nyilván ők a normálisabbak,se nem szentfazekak,se nem kur.vák.Amúgy meg az a jó ha egy csaj nem száll el magától,nem mondom hogy degradálja le magát,de azt se mondogassa hogy jó csaj vagyok,mert akkor tuti valami nagyképű kur.va.
27/28 anonim válasza:
ne ert fere,nm akarom magam dicserni de igen en jarok templomba es mindenki szerint jo csaj vagyok es hat ami azt illeti, nem is gatlasos
28/28 anonim válasza:
És mi van ha mindenki azt mondogatja?Akkor jó ha a nőnek van egy egészséges önkritikája.Nem vagy gátlásos?Gondolom kefélsz mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!