Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomba járnak jó csajok? Vagy oda csak ilyen vallásos szentfazekak járnak?
Áh a templomban olyanok járnak akik bűnt akarnak elkövetni hogy legyen mit meggyónni
Találkozzunk a pokolban.
Ha megy is oda jó csaj és nem rosszalkodni akar akkor egy ostoba szentfazekat fogsz csak találni, akinek a punciját feszítővassal kell nyitogatnod és cipőkanállal besegíteni a farkad. Valamint csak ünnepnapokon fogja engedni és csak a gyerekcsinálás miatt! Az ilyenek szerintem jobban örülnének ha a gyerek nem is egy ilyen csúnya biológiai folyamat eredményeképp születne hanem úgy találnák inkább a réten őket kindertojásokba rejtve! :D
Sablonos és kicsit előítéletes amit írtam de most ilyen napom van. :D
29F
Szerintem aki templomba jár az nem mind "szentfazék"
Ők is lehetnek jó csajok,és nem mindegyik "csak" a házasság kötés után él nemi életet:)
És a házasság utáni szex hiánya nem függ össze azzal,hogy valaki vallásos-e vagy se.
tegnap 11:31
Miért te is jársz templomba?
Most őszintén! Aki templomba jár az nem sokkal buzgóbb és hithűbb mint aki nem? Márpedig aki oda elmegy és eljár(!) az már más szabályt is be fog tartani. :)
Igen,jarnak jo nok templomba,es amiert esetleg masok elott prudeknek is lattatnak,az nem jelenti az,hogy veled ne lennenek figyelmesek es odaadok.
Egy, nem allando jelleggel,de templombajaro, jo csaj vagyok,aki prudnek is latszodhat,de szeleslatokoru vagyok,sokoldalu es imadom a szexet is. :)
07-22 20:42
A visszafogott misszionáriusat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!