Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha egy srác odamegy hozzátok az utcán és leszólít, mert szimaptikusak vagytok neki, mit gondoltok róla?
Örültök neki? vagy valaki cikinek tartja? Mit éreztek ilyenkor?
Kort is légyszi!
2012. júl. 12. 11:16
1/6 anonim válasza:
Némileg függ attól, hogy a srác milyen.
2/6 anonim válasza:
örülök neki és egyáltalán nem ciki 19L
3/6 anonim válasza:
Ez rendes dolog szerintem, és nem ciki. Én örülnék neki. :)
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Jólesik.
25/N
5/6 anonim válasza:
Nem ciki, menj oda bátran, szerintem ez mindenkinek jól esik. Persze ne várj tőle sokat, de egy próbát megér. :)
6/6 A kérdező kommentje:
én mindig odamegyek ha tetszik valaki, és mindig jól is alakul, sose küldtek még el. csak arra lennék kíváncsi mit gondol... mert lehet velem kedves, ha közben azt gondolja h "mekkora p.cs, tök gáz h idejött"...((:
2012. júl. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!