Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szóltok, ha egy srác megszólít/leszólít titeket, nem betanult szöveggel az utcán, metrón, buszon, stb? Egyből elutasítóak vagytok, vagy hagytok esélyt a kibontakozásra? :D
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 00:48
1/9 anonim válasza:
milyen partizánakciót tervezel te holnapra???
3/9 anonim válasza:
Én bírom az ilyeneket, de a legtöbb ismerősöm egyből elutasító.
4/9 anonim válasza:
Ha jól néz ki a srác, hagynak esélyt, ha nem, elutasítják.
5/9 anonim válasza:
Ha a "nem betanult "szövegben benne lenne a bemutatkozás is, és mondjuk valamilyen elérhetőséget is megadnál, akkor ha nem is ugranék rögtön, de később lehet, hogy én keresnélek.
Más esetben szerintem elképzelhetetlen, hogy normális nő szóba álljon veled, netán a számát is megadja. Tapasztalat.
6/9 anonim válasza:
sztem annyira beijed, hogy hirtelen kitalálja h neki van barátja v vmi xD ezért adj meg elérhetőséget neki
7/9 anonim válasza:
Mi minden héten szervezünk haverokkal ilyen célzott támadásokat és nem komálják többnyire vagy sunyin lekoptatnak.
De mindig van, aki megadja az elérhetőségét, az más kérdés, hogy utána vissza sem írnak. :D
8/9 anonim válasza:
Jajj bakker... szóval az a szimpatikus cigány gyerek akkor nem pénzt akart lejmolni tőlem, hanem ismerkedni akart? :D Pics.ba én meg elküldtem szegényt... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!