Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mi történhetett? (férfia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi történhetett? (férfiak válaszát várom elsősorban)

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni. Külföldre költöztem nemrég, új emberek, új impulzusok, a "múltat" magam mögött hagyva. Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak (7év), így jót tett a változás. A munkahelyemen megismerkedtem egy pasival, aki nem volt szimpatikus eleinte, és ez szerintem kölcsönös volt. Aztán elkérte a telefonszámom és flörtölgetni kezdtünk, majd elmentem hozzá, és hát lefeküdtem vele. (tudom, ribanc vagyok, nem kérek ilyen hozzászólásokat, mivel eleve szexkapcsolatnál több nem is jöhetett volna szóba, nem is ez a lényeg). Utána megbeszéltük, hogy találkozunk még, továbbra is keresett, de egyik napról a másikra furcsa lett. (megbeszéltük a találkát, de mégse keresett meg, a munkahelyen is teljesen "rideg"). Felnőttek vagyunk, ha nem akar szexet, semmi gond, de mivel munkatársak vagyunk, azért megmondhatta volna szemtől-szembe, mert így elég kínos lesz együtt dolgozni. Én nem fogok rákérdezni, mert nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nyomulok, csak érdekelne az egész.

Szóval a kérdés, hogy pasik, ti mikor viselkedtek így egy nővel? Mert ha még kapcsolatot akarnék, akkor megérteném, hogy köntörfalaz, de ez csak szex, nem?! Ha meg csak 1 alkalmat akart volna, nyilván nem egy munkatársánál próbálkozik be.

2012. júl. 11. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mert elkapott tőled valamit és haragszik rád.
2012. júl. 12. 00:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Aha, persze. :) Ezért kár volt koptatnod a billentyűzetet...
2012. júl. 12. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:
impotens lett időközben
2012. júl. 12. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:

akkor lehet, hogy mástól, de azt hiszi, hogy tőled.

pl. egy nyilvános vécében egy jó kis hepatitist.

2012. júl. 12. 16:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Tőlem nem kapott el semmit, és nem is hiheti, hogy elkapott. (tudod, ezért van az óvszer)
2012. júl. 13. 01:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy szex miatt nem vagy ribanc. Ne is ribancozd magadat le. Kölcsönös kielégülés volt aztán kész. Lehet csak azért kérte el hátha lesz még folytatás. Kitudja. Persze csak szex.
2012. júl. 16. 17:42
 17/19 M.Zoltán válasza:
Lehet csak szégyenli elmondani hogy aids-es
2012. júl. 16. 17:47
 18/19 A kérdező kommentje:

ma 17:42.

A számom még jóval azelőtt kérte el, hogy lefeküdtünk. Azóta is beszéltünk már párszor telefonon, de én ezt nem értem. Ha nem akar semmit, akkor miért hív? Barátkozni?

2012. júl. 16. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Hali ez nem is rossz. Barátkozni. Kitudja lehet egy életre szóló barátság indul el nálatok. Melyik országban vagy?
2012. júl. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!