Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történhetett? (férfiak válaszát várom elsősorban)
Próbálok rövid lenni. Külföldre költöztem nemrég, új emberek, új impulzusok, a "múltat" magam mögött hagyva. Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak (7év), így jót tett a változás. A munkahelyemen megismerkedtem egy pasival, aki nem volt szimpatikus eleinte, és ez szerintem kölcsönös volt. Aztán elkérte a telefonszámom és flörtölgetni kezdtünk, majd elmentem hozzá, és hát lefeküdtem vele. (tudom, ribanc vagyok, nem kérek ilyen hozzászólásokat, mivel eleve szexkapcsolatnál több nem is jöhetett volna szóba, nem is ez a lényeg). Utána megbeszéltük, hogy találkozunk még, továbbra is keresett, de egyik napról a másikra furcsa lett. (megbeszéltük a találkát, de mégse keresett meg, a munkahelyen is teljesen "rideg"). Felnőttek vagyunk, ha nem akar szexet, semmi gond, de mivel munkatársak vagyunk, azért megmondhatta volna szemtől-szembe, mert így elég kínos lesz együtt dolgozni. Én nem fogok rákérdezni, mert nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nyomulok, csak érdekelne az egész.
Szóval a kérdés, hogy pasik, ti mikor viselkedtek így egy nővel? Mert ha még kapcsolatot akarnék, akkor megérteném, hogy köntörfalaz, de ez csak szex, nem?! Ha meg csak 1 alkalmat akart volna, nyilván nem egy munkatársánál próbálkozik be.
Lehet a feleség közbeszólt. Akiről neked nem mesélt...
Hazajött a nyaralásból vagy mittom én... :)
Nem tudom hogy miért csinálják ezt a pasik, én nem csinálnám...
Egyszerű.
Szexelni akart, de szar volt veled ezért keres mást.
Szerintem nem vagy ribanc, de ha ráérsz átjöhetsz :P
Amúgy szerintem valami kiderülhetett és beszart az illető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!