Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért is nem szexeltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért is nem szexeltek minden sráccal aki közeledik felétek?

Figyelt kérdés
Szögezzük le az elején és legyünk őszinték ti lányok is ugyanúgy szeretitek a szexet mint mi férfiak nem kell a sablon duma. A másik az hogy egy átlagosan szép lányhoz naponta minimum egyszer közeledik egy srác, kávézóban, vásárlás közben akárhol. Mi az az ok amiért ennyi férfit visszautasitottok?
2012. júl. 10. 20:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hozzátenném, hogy a férfi ismerőseim között is van jó néhány, aki nem fekszik össze minden felkínálkozó lánnyal. Márpedig ha ők képesek erre (nem félreérteni, nem nézem le a férfiakat), akkor a lányok pláne, náluk (legalábbis a sztereotípia szerint) még inkább számítanak az érzelmek.

2012. júl. 10. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem társadalmi nyomás. Önmaga felé van ennyi igényessége, ebbe tartozik bele az h nem csalja meg a barátját v nem adja könnyen magát. Ezektől függetlenül szarhat a társadalmi normákra. Énis szarok magas ívből arra h ki mit gondol rólam, mégis normális ember vagyok.
2012. júl. 10. 21:07
 13/23 A kérdező kommentje:
csak tudjátok elnézlek titeket lányokat, szexik vagytok, kívánatosak eszerint is öltözködtök... és valahogy nem fér a fejembe miért ez a nagy hűhó a semmiért?? :D
2012. júl. 10. 21:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

a szeretkezés az a legbelsőbb, legintimebb kontaktus amit az ember létrehozhat. NEM nagy hűhó semmiért, hiszen EZ NEKED SEMMI?

2012. júl. 10. 21:14
 15/23 A kérdező kommentje:
én most nem szeretkezésről beszélek, hanem a puszta szexről...
2012. júl. 10. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:

puszta szex...

azt nem azért találták ki, az ugyan olyan intim kapcsolat, kedvesem.

2012. júl. 10. 21:43
 17/23 anonim ***** válasza:

én szexelek fiatal vagyok miért is ne

19L

2012. júl. 10. 21:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Lesz@rom, mit mond a társadalom, önmagamat viszont többre tartom annál, hogy minden jöttmentnek széttegyem a lábam.

Meg hát van barátom, sose csalnám meg, szóval rajta kívül mindenkinek f.ck off van, lehet az illető akármilyen adonisz. (és az ő kedvéért öltözök csinosan :D )

Ja, meg arra nem is gondoltál, hogy lehet hogy nem jön be az, aki közeledik?

Egyébként 1-2 egyéjszakástól nem lesz ribanc az ember, de hogy MINDENKIVEL? Az azért durva...

18/L

2012. júl. 10. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, és el kezdtem gondolkozni ezen, és bár első körben vicces és enyhén ironikus módon felvethetném ennek létjogosultságának kérdését, de aztán eszembe jutott két ok, amiért szerintem is hülyeség:

1. Te miért nem fekszel le minden lánnyal? Nem mindenki egyformán attraktív mindenki számára.

2. Ha így működne a világ, akkor mindenki akivel TE is lefekszel, azelőtt 600 emberrel volt ágyban. Lenne gusztusod?

És ha minden lány teljesíti a napi egyet, akkor melyik lenne számodra a tökéletes élettárs, akivel megcsalás nélkül leélnéd az életed?

A feladatkörömet túlteljesíettem, világos, csak hogy lásd, hogy két oldala van az egésznek

2012. júl. 10. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Mindent elmondtak az előttem szólók, az utolsó gondolata főleg nagyon igaz. És még nem is vagyok olyan szigorú ebben a témában, volt már alkalmi kapcsolatom (mondjuk az sem idegennel). Csak éppen egy egyéjszakás "kapcsolat" számomra messze nem olyan kielégítő, mintha olyannal szexelek, aki szeret. Ez van.

A másik: azért öltözök csinosan, mert szeretek elégedetten a tükörbe nézni, úgy érzem jól magam a bőrömben. Nem azért, hogy ezzel azt üzenjem: gyertek, dugjatok meg. -.-

19/L

2012. júl. 10. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!