Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiú társaim! Titeket is kikészít ez az esélytelenség, ami az alacsonyságunk miatt van?
Nem rég olvastam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Rádöbbentett, hogy mennyire számít a lányoknak a magasság. Elég olvasniuk, hogy 205cm és máris tömegesen írták alányok, hogy neki nagyon bejönne meg írjon privit.
Egy alacsony srác mégis mikor kap ennyi rajongó lányt?
A kutya sem vesz észre minket. Eléggé elkeserített ez a dolog. Nem a sráctól sajnálom a boldogságot, megérdemli, de ezt a dolgot, hogy aki magasabb az kell a lányoknake, ezt olyan rossz hallani és lehetetlen megemészteni. Így mégis kinél lehetne esélyünk, nekünk alacsony srácoknak?
Jobban belegondolva talán jobb is, hogy nem lesz sosem párom, nem adom tovább ezt a selejt gént, amitől ilyen alacsonyak lehetnének a gyerekeim is. Főleg, ha fiú lennek akkor szívna nagyot, lányként nem lenne gond mondjuk.
Ma már ott tartok, hogy azon filózok, hogy miért nem születtem homokosnak, miért csak a lányokhoz vonzhódom, ha nekik úgysem kellek viszont, ilyen magassággal esélytelen vagyok náluk, nem kellek nekik, elutasítanak, lenéznek. Van így értelme élni egyáltalán, boldogtalanul, egyedül, pár nélkül?
Ahogy látom téged zavar a saját magasságod, ettől nincs önbizalmad, ezért nem vesz észre a kutya sem.
Ha egy jófej, vicces, vidám ember lennél nem érdekelné a csajokat hogy mekkora vagy...
Engem sem érdekelt sose, sőt inkább az alacsonyakat szeretem. És nem én vagyok az egyetlen.
menj már innen te gnóm törpe soha nem lesz barátnőd
SOHAAAAAAAA
19L 175 cm :PPP
ma 20:30
Te akkor sem kellenél, ha szép lennél. Romlott vagy és érzéketlen. Reméelm kihsznál majd egy szép fiú, megérdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!