Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól látom, hogy azért nem volt még barátnőm, mert?
1.A vékony, cuki lányok jönnek be nekem, akik bárkit megkaphatnk, mert a fiúk nagy részének ők jönnek, így aztán én visszahúzódó, gátlásos, kicsit félénk srácként esélytelen vagyok az ilyen aranyos lányoknál.
2. Önbizalomhiányom van és önbecsülésem is a béka segge alatt.
3. Véleményem szerint ronda vagyok és mivel magas és jól kigyúrt sem vagyok, csak még nehezebb a helyzetem.
Második vagyok. Rejtély vagy nekem. Komolyan. És miért írogatod ki ezt a kérdést? Most ha azt írjuk, hogy igen, ezért nem volt még barátnőd, akkor mit csinálsz?
Ja és bocs a stílusért, meg a második válaszomban az értelemzavaró vessző és helyesírási hibákért.
ma 20:02
Nekem meg a női nem a rejtély. :D
Szemeznek velem, hátranézenk rám utcán, adnak egy csomó jelet, de mégsem sikerül eggyel sem megismerkednem, de akiket meg van lehetőségem leszólítani, hát ők nem adtak jeleket, mert elég spontán jön az ilyen.
Akik meg adtak, azokat nem volt időm és lehetőségem leszólítani, mert mindenki siet akkor a suliban meg melóhelyre.
Szóval olyan fura játék ez. Amikor van időm ismerkedni, akkor nem találok olyan lányt, aki jelezne felém, hogy esetleg bejövök neki, amikor viszont nincs időm akkor meg folyton szemező, hajsimítgatós, engem bámulós lányokb botlok. Nem értem, mintha a sors szórakozna velem folyton! :D
"Szóval olyan fura játék ez. Amikor van időm ismerkedni, akkor nem találok olyan lányt, aki jelezne felém, hogy esetleg bejövök neki, amikor viszont nincs időm akkor meg folyton szemező, hajsimítgatós, engem bámulós lányokb botlok. Nem értem, mintha a sors szórakozna velem folyton! :D"
Hehe ez jo vicc, csak kicsit keptelenseg. Kicsit nehezen hiszem ezt a nagy kontrasztot. Ha megis igy van, akkor is csak az van, hogy aki jelet ad annal kell probalkozz, mert annal sokkal tobb az eselyed, valahogy szakits idot rajuk, mert ugy latszik nem eleg fontos, ha nincs ra idod... igaz?
ma 22:28
Én nem vagyok vasalt hajú, de lehet nem ártana ilyen kis divatb*zivá válnom, akkor talán már elkeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!