Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na jó, én ezt már nem bírom, ideje a névtelen értelmiséghez fordulnom. Tanácsot szeretnék kérni! Mit tegyek, hogy megtartsam a lány figyelmét?
Rengeteg hamvába holt, csírájában meghalt ismerkedésen vagyok túl. SOk ezek közül úgy nézett ki, hogy ezen az oldalon rámírt a lány és pár üzenetváltás után kifogytunk a témákból. De volt, amikor élőben fogytunk ki a témákból. A séma mindig ugyanaz: az elején még talán érdeklem a lányt, azután fokozatosan egyre kevésbé, végül azon kapom magam, hogy már csak én kapálózok, csak én írogatok, csak én próbálom kétségbeesetten fenntartani az ismeretséget.
Le kell szögeznem, hogy rengeteg önismereti, önboncolgatós kérdést írtam ki erre az oldalra már, amiknek leginkább az volt a céljuk, hogy megtudjam, mi a baj velem, ugyanis értelmes, normális srácnak tartom magamat, de valahogy ez szemlátomást nem érdekli a csajokat.
Miután beszéltem sokat egy soka tapasztalt ismerősömmel, arra jöttem rá, hogy talán nem harcolok eléggé. Túl hamar feladom. Valami olyan gondolkodásmódot keresek a lányokban, ami csak jóval idősebb korban jön meg, és a racionalizálás helyett egyszerűen monoton módon újra és újra próbálkoznom kéne, új és új módszerekkel. Kitartóan addig kéne ostromolnom őket, hogy végre célba érjek. Na, ehhez keresek most módszereket.
Mostanában is MSN-ezek egy lánnyal, akit kezdetben nagyon érdekeltem, most pedig teljesen egyoldalú az érdeklődés az én oldalamról. Eljutottunk odáig, hogy már csak én írok rá, csak én kérdezgetek, csak én akarok találkozni (elvileg ő is akar, de egyre kevésbé érzem ezt a szándékot). Arra gondoltam, hogy valamivel érdekesebbé kéne magamat tenni a szemében. De mivel? Hogyan tálaljam magam? Kezdek kifogyni az ötletekből, mellesleg a sikerélmény nélküli kapálózás sem túl motiváló.
Most ilyenkor mit csináljak? Agyaljak ki dolgokat, hogy érdekesebbé tegyem magam, hogy találkozásra csábítsam és valahogy esélyt teremtsek magamnak, hogy megszerezhessem, vagy hagyjam a fenébe? Honnan tudhatom, hogy mikor érdemes még küzdeni és mikor tartok ott, hogy egyszerűen olyan szekér után futok, ami nem vesz fel?
Minél több választ várok, lehetőleg tapasztalt emberektől!
20/F
Kérdező, azt a prostit nagyon meg fogod bánni, jobb, ha tőlem tudod...
De egyébként teljesen érthető a helyzeted, egy ideje már én is magasról lekakálom az egész szerelem-dolgot, rájöttem az ember önmaga is lehet sikeres az életben és igenis elérhet dolgokat, nem kell a boldogsághoz lány. A szexuális vágyak, az más kérdés, bár én biztosan nem mennék prostihoz (nem is mentem még).
Foglalkozz azzal, ami érdekel, és sz**d le a nők fejét. :-)
26/F
tegnap 02:07-es vagyok
Így is fel lehet fogni. Lehet sz_rni a nőkre, utálni őket, mert túlbonyolítanak mindent, de érdemes? Elmész egy prostihoz, tegyük fel rohadt jó lesz, kielégülsz, utána jön a bűntudatod meg a szégyenkezés, szóval tulajdonképpen még mélyebbre süllyedsz. Ha ez kell neked...ok. Nem tudok mást tanácsolni. Egyáltalán nem könnyű párt találni, a szeretethiány pedig piszok sz_r érzés. De ha mindenre a legkönnyebb megoldást választanánk, mint pl. rendelni egy k_rvát a szexért, akkor egyáltalán nem élnénk helyesen. Lehet, hogy most így érzel, de abba is gondolj bele, milyen lesz elmondanod a nagy Ő-nek, hogy fizettél már szexért. Mert úgy is lesz szerelmes leszel, idő kérdése. Ne add fel önmagad könyörgöm, mert csak sz_rabb lesz, bár nyilván most úgy érzed ennél nem lehet rosszabb. Próbáltam segíteni "női szemmel", sajnálom, ha nem ért semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!